Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iunie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iunieAstazi, incepand cu ora 11:00 si 14:00, afati in ce relatii mai sunt Cornelia si Dragos, ce reactii au avut concurentuu in urma nominalizarilor, imagini cu cei 4 concurenti plecati la Bodrum, dar si care vor fi cei propusi spre eliminare.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iunie 2013, de la ora 11:00 si ora 14:00: Cristina: „Anumite persoane din casa s-au coalizat sa ne elimine pe mine si pe prietenul meu. Ma asteptam ca doamna Elena sa nu ma nominalizeze si ii multumesc pentru ca nu a facut-o.” Concurentii plecati in vacanta la Bodrum au intrat in legatura directa si au spus ca se distreaza frumos. Cele trei fete ramase in casa, au participat la un concurs de miss, costumate in tinute de vacanta cat mai lejere. Baietii au acordat puncte de la 1 la 3. Toate fetele au iesit la egalitate cu cate 8 puncte de fiecare. Cei ramasi in casa, s-au impartit in doua echipe, si au participat la mai multe probe.

La proba „cauta comoara” a iesit invingatoare echipa formata din cuplurile C si C, respectiv L si G. Florentina si Cornelia au cristicat-o pe Cristina ca s-a suparat dintr-un motiv nesimnificativ.

Luminita – Mama saptamanii
Lorena – Mireasa saptamanii
Florin a intrat in cursa spre eliminare.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: