Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 noiembrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 noiembrie 2014La inceputul galei de sambata, Lucian voia cu ardoare sa plece, dar spre sfarsit s-a razgandit. El era gata de orice ca sa ii fie aproape, dar Elena il tinea la distanta. Ce discutii au purtat cei doi inainte de a lua decizia de a se impaca? Care sunt temerile lui Danut in privinta unei eventuale relatii cu Carmen? Aflam astazi incepand cu ora 12-00 si 14-00. Cupluri formate la indemnul sustinatorilor sau bazate pe sentimente reale?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 noiembrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Daca la finala saptamanii din 22 noiembrie 2014 atat Lucian cat si mama lui au cerut sa fie propusi de ceilalti pentru ca mai apoi sa fie votati de telespectatori sa plece, iata ca astazi ei isi doresc sa fie votati sa ramana mai departe in concurs. Acest lucru se datoreaza impacarii lui Lucian cu Elena, chiar in timpul galei de sambata, dupa venirea matusii sale si dupa ce in dimineata acelei zile el i-a facut o surprinza Elenei; I-a daruit un inel insotit de un trandafir rosu. Inainte de a face acest gest baiatul a incercat orice pentru a ii fi aproape, insa ea l-a tinut la distanta de fiecare data. Nu acelasi lucru doreste Raluca. Intrata in sfarsit in cursa de eliminare asa cum isi dorea dupa plecarea lui Flavius, ea este mai aproape ca oricand sa isi indeplineasca marea sa dorinta de a fi alaturi de iubitul ei.

Desi familia lui Carmen a fost prezenta in platou in cadrul ultimei gale si au afirmat ca il plac pe Danut, in emisiunea de azi de la pranz, matusa lui Carmen, Nicoleta are o alta parere despre o posibila relatie intre cei doi. Ea considera ca lui Danut nu ii place la nepoata sa decat modul de a gandi si nu fizic: „Se vede ca Danut nu place pe nepoata mea! Nepoata mea s-a implicat sentimental in relatia cu Danut.

Ca si saptamana trecuta, in cea de a doua parte au fost prezente si cateva sustinatoare. Dupa ce sustinatoarele de saptamana trecuta au afirmat ca au vazut o apropiere intre Danut si Simona, baiatul a spus ca a observat ca isi permite sa faca mai multe glume cu ea, dar nu este vorba despre atractie intre ei.

Dupa ce a fost criticata de catre sustinatoare, Simona a avut o discutie cu Carmen pentru a regla anumite lucruri. Si Danut a incercat sa stea de vorba cu fetele si sa le explice in detaliu cele intamplate, dar acestea nu au dorit sa comunice cu el.

sursa: a1. ro

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: