Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 noiembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 noiembrie 2015Ziua cu numarul 81 din concurs soseste cu subiecte noi, incendiare! Rivalitatile dintre concurente ameninta sa arunce casa in aer, iar sperantele unui indragostit sporesc pe zi ce trece! In aceasta dimineata un conflict aprig a izbucnit intre Mioara si Luiza. Cele doua mame si-au aruncat cuvinte grele. Scrisoarea misterioasei Lara i-a pus pe baieti pe jar. Impartirea cumparaturilor le-a invrajbit pe fete! Cine va avea castig de cauza? Descoperi mai multe urmarind emisiunea de azi, ora 11:15 si 14:00. Dezvaluiri uluitoare si dispute aprige i-au pus pe jar pe competitori in a 80-a zi de concurs. Putin dupa ora patru, misterioasa Lara facea valva. Teorii suspecte ieseau la iveala.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 noiembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Fetele de maritat pe soacre le-au suparat? Mamele au acuzat fetele ca muta produsele de pe un raft pe altul. Dupa ce pe raftul Emiliei au fost gasita o punga cu faina, aceasta a afirmat: „Mi-au disparut si mie produse dupa raft. Prima data o sticla de ulei, apoi sarea si tot asa. Nu stiu cine schimba produsele pentru a baga zanzanie, sa ma cert cu fetele, faina Natasei era la mine pe raft.” Care vor fi consecintele?

De curand, Mihaela a primit un nou trandafir insotit de un mesaj din partea prietenului sau Magnon. Mihaela: „Sentimentele mele fata de Constantin nu sunt aceleasi pe care el mi le impartaseste, iar acest lucru ma doare.” Cu toate acestea, cu vorbe dulci si saruturi gingase, Constantin paseste tot mai aproape de inima Mihaelei.

Emanuel despre relatia si atingerile dintre Constantin si Mihaela MPFM5: „Vorbim de o femeie care nu are nicio treaba cu emisiunea si de un paznic. De plictiseala il lasa sa o atinga. Nu stie sa cucereasca o fata, se comporta ca un paznic cu ea. Cu fata lui strica imaginea emisiunii!

Zilele trecute, castigatorii primei duminici magnifice si-au luat in primire premiul castigat. Cei patru vasnici participanti si-au dat intalnire la film. Dupa un film excelent si o masa copioasa a fost vremea shopping-ului.

Flacara disputelor a spulberat o stransa prietenie. Saptamana trecuta, Valentin i-a reprosat Emiliei ca nu a fost o prietena devotata.

Emilia a fost aspru judecata de fetele cu care la inceput era prietana. Emanuel: „Emilia este una dintre cele mai naturale si copilaroase fete din casa in comparatie cu altele care sunt mai <>”

La ceas de seara, daruri neasteptate aduc zambete pe chipurile destinatarilor. Zilele trecute, cel mai votat cuplu, Adriana si Valentin MPFM 5 au primit cadouri insemnate din partea sustinatorilor. Nemultumita de modul in care iubitul ei le multumea sustinatorilor, Adriana si-a luat partenerul la rost.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: