Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 octombrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 octombrie 2013In emisiunea de azi, incepand cu ora 12:00, vom afla ce detalii a oferit Andrei despre despartirea de Adina? Ce parere mai are Denisa despre acesta? Ce discutii au mai avut loc dupa gluma facuta de baieti lui Traian? Ce au mai spus ei despre comportamentul lui Laurentiu? De la ora 14:00, aflam de ce nu are Alin noroc in dragoste? Ce surpriza i-a pregatit Marianita iubitului ei, la implinirea a o luna de relatie? Este dispusa Cristina sa reinnoade relatia cu Gabi?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 octombrie 2013, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Desi au facut o farsa de prost gust, Andrei si Robert au criticat comportamentul lui Laurentiu. Si alti baieti sunt revoltati de modul cum ii trateaza acesta. Ei spus ca, de acum inainte, il vor ignora total pe Laurentiu, ceea ce a dus la discutii in contradictoriu si adresarea unor replici dure intre cei doi baieti si bunica.

Rezumat ora 14:00:

Alin a purtat mai multe discutii cu mama sa, cu Marianita si cu Gina despre incercarile sale de a forma un cuplu si despre incompatibilitatea dintre el si unele fete. Marianita a pregatit un tort – surpriza pentru iubitul ei, la implinirea unei luni de relatie. In timpul difuzarii materialului de la aniversarea relatiei lor, Andrei a facut unele gesturi pe care Marianita le-a criticat, pentru ca au deranjat-o.

Andrei: „Laurentiu mi-a spus ca Marianita nu este pentru el si ca a venit aici sa se afirme!

Gabi ar dori sa reia relatia cu Cristina, insa ea nu este dispusa sa-i mai acorde o a doua sansa, desi, la inceput l-a crezut un barbat matur care stie ce vrea in viata.

Mamele au criticat comportamentul lui Robert si al lui Gabi in timpul ultimei petreceri. Referitor la acest subiect, Robert i-a zis doamnei Maria ca „o ia pe aratura”, iar aceasta i-a raspuns ironic „sa mearga la doctor daca il doare capul”.

Diana a marturisit ca tot din cauza consumului de alcool a avut probleme si cu fostul iubit. Robert: „Daca Diana nu era prietena cu Cristina, totul decurgea bine!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: