Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 aprilie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 aprilie 2016Multe obstacole au fost depasite la finala saptamanii trecute. Concurentii MPFM5 au luat decizii dificile, iar „gladiatoarele” au dat lupte grele pentru supravietuire. O patura pierduta a aprins spiritele in casa baietilor! Cine-i cel mai tare topaitor? Cum au sarbatorit competitorii de Florii? Atingerea mamei creeaza leacuri pentru inima fiicei dragi! Noi strategii ies la iveala! Monstrul dezordinii loveste prin surprindere! Cine se fofileaza si lasa alte fete sa duca povara curateniei? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 aprilie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: La finala saptamanii trecute, competitorii au dat lupte grele pentru doua bilete la mare, insa unii au fost tradati de temperament.

Desi mama ei a rugat-o sa mai ramana, Denisa isi doreste sa paraseasca competitia cu orice chip.

Mirajul celor 1001 de nopti a aprins imaginatia competitorilor, insa atunci cand doua locuri catre Dubai au trebuit sa fie ocupate nu s-a ajuns la niciun numitor comun. Florin: „Daca as fi fost pus in situatia sa aleg cine va merge in Dubai as fi ales pe oricine, nu m-ar fi interesat cine merge.”

Alexandra, ingrijorata ca ea si Florin sunt vanati la fiecare pas de rivali: „In fiecare seara suntem subiect de barfa in randul fetelor!” Catalin: „Daca sunt bun, sunt interpretat ca am intentii ascunse!” Florin: „Daca Alexandra va fi eliminata, o voi urma! Nu voi sta sa atarn pe aici precum Catalin!”

Natasa: „Va veni o vreme cand concurentii se vor intoarce unul impotriva celuilalt pentru a ramane in casa!”

Desi ii unesc cinci luni de iubire, tensiunile dintre Emilia si Nicolae se amplifica. Nicolae catre Emilia, despre refuzul ei de a il saruta: „Ai vrut sa imi arati cine este seful!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: