Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 decembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 decembrie 2013In emisiunea de azi, 25.12.2013, in prima zi de Craciun, incepand cu ora 14:00, veti putea urmari o emisiune speciala Mireasa Pentru Fiul Meu in care parintii concurentilor vor fi prezenti in platou. Ce sfaturi le vor da acestia concurentilor?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 decembrie 2013, de la ora 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Denisa a primit un cadou emotionant – matusa ei Ica si mama ei au venit in vizita la ea odata cu sosirea Craciunului. Mama fetei si-a lasat cei doi copii acasa, unul din acestia fiind foarte mic, de doar doi ani, si a venit ca sa-i fie alaturi fiicei mari, pentru prima data dupa patru luni de zile.

Si parintii Marianitei au venit pentru a-si vedea fiica si a petrece cateva momente alaturi de ea. Ei si-au dat acordul pentru relatia fiicei lor cu Laurentiu.

Printre cei care nu au avut alaturi pe nimeni in ziua de Craciun s-a aflat Robert. Familia baiatului nu a putut fi alaturi, dar Raluca, sora lui, a intervenit telefonic pentru a-i ura Sarbatori Fericite.

Fratele si cumnata lui Andrei au fost si ei prezenti in platou in aceasta zi sfanta. Ei spun ca o sustin pe Cristina, fata cu care baiatul a format un cuplu.

Alin si mama lui au avut ochii in lacrimi cand au vazut ca pe scarile din platou coboara bunica, respectiv mama doamnei Daniela.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: