Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2016Decizii de maxima importanta competitionala au fost luate la finala saptamnii trecute. Dupa o eliminare directa, curierul a sosit cu noi cadouri pentru cei ramasi mai departe. Cum a incercat Eduard sa pregateasca o surpriza logodnicei lui? Ce a avut Denisa de spus imediat dupa ce a parasit competitia? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Tensiuni pe taramul dragostei! Cine a spart piscina? O reactie necontrolata a aprins flacara reprosurilor. S-a lasat Emilia condusa de temperament intr-un moment in care diplomatia era mai pretioasa ca oricand?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Vineri seara, Lavinia si Eduard au celebrat zece luni de relatie intr-un cadru special. Nu au lipsit declaratiile de dragoste, dar nici discutiile in contradictoriu. Eduard: „Dupa ce se termina competitia trebuie sa imi iau rolul de cap al familiei. Am venit aici singur si plec cu o familie. Nu pot sa stau la mila parintilor dupa ce o sa ies. Relatia merge atat de bine pentru ca discutam orice.” Lavinia: „Mi-a placut din prima seara tachinarea care a existat intre noi.”

Lavinia: „Dacă nu aș fi protejată și nu ar exista cei doi baieti fara cuplu, incepand cu Emilia si Nicolae nu cred ca o sa loveasca in Mihaela si Constantin!”

Imagini suspecte au fost surprinse cand Valentin dadea cu piciorul in marginea piscinei din curte. Ceilalti competitori au comentat imaginile si au ajuns la concluzia ca nu Valentin a spart piscina.

Inainte de a fi eliminata, Denisa a clarificat situatia dintre ea si Emilia. Nicolae: „Am avertizat-o pe iubita mea sa aiba grija la Denisa, insa ea si-a facut-o cea mai buna prietena! Mi s-a parut ca are o influenta negativa asupra logodnicei mele.” Ce a declarat Denisa imediat dupa ce a fost eliminata: „Nu imi doresc ca Lavinia si Eduard sa prinda tabloul final deoarece le vad ca fiind cele mai teatrale persoane din aceasta casa!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: