Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iunie 2015Ce s-a intamplat intre Radu si Simona? Ce adevaruri au fost spune? De la ora 12:00 si 14:00 veti fi martorii unor subiecte impresionante! Ziua mamei sarbatorita cu lacrimi. Isi striga cu disperare fiul. Daca va intrebati unde se afla Nicolae dupa ce a recurs la gestul extrem de a sari gardul, ei bine acesta se afla in casa baietilor, dar se pare ca nu va participa la emisiuni.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iunie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Clipe ce trebuiau sa fie fericite s-au transformat in momente de amara tristete: Maria aniverseaza ziua de nastere, dar fara fiul ei!

Inainte de finala saptamanala trecuta unde Radu MPFM4 putea fi eliminat, sentimentele au iesit la suprafata. Radu o tine din peripetie in peripetie. Mai nou s-a apucat de escaladat.

Fuga lui Nicolae a creat un cutremur in viata mamei si a iubitei lui. Iubita si mama lui au fost coplesite de disperare. Prin intermediul camerelor video cele doua femei i-au transmis mesaje. Concurentii au comentat dur gestul lui. Fiecare dintre ei si-a dat cu parerea despre posibilitatea ca Nicolae sa reintre in casa si despre suma de bani care i se va lua in acest caz.

Maria: „Imi voi ierta fiul pentru gestul facut. De la 8 ani am crescut la casa de copii. Am muncit foarte mult pentru copiii mei.”

Catalina a fost trasa la raspundere din cauza mamei iubitului ei. Nicolae nu si-a uitat mama: de ziua ei, Maria a primit un trandafir si un mesaj din partea fiului ei iubit! Concurentul nu a avut nimic de spus pentru Catalina.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: