Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 mai 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 mai 2016Ultimele prietenii au fost secerate sub tirul rivalitatii in a 267-a zi a sezonului 5 MPFM. Nici armonia dragostei nu a dus-o prea bine, dar batalia cumparaturilor a revenit. Ce dispute au avut loc la impartirea produselor? Haos in bucatarie! In timp ce unele fete dormeau, altele se luptau cu mizeria. Ce eveniment zguduitor din trecutul lui Constantin a iesit la iveala? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Acuzatii controversate cu urmari periculoase?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 mai 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: O sanctiune a fost acordata Denisei. Urmarile in urma sanctiunii primite au dus la o revolta din partea celorlalte fete. Impartirea cumparaturilor s-a transformat intr-un duel al orgoliilor! Adriana: „Mie nu mi s-a aprobat nicio cerere de aniversare.”

O sanctiune a fost acordata Denisei. Urmarile in urma sanctiunii primite au dus la o revolta din partea celorlalte fete. Impartirea cumparaturilor s-a transformat intr-un duel al orgoliilor!

Vizita doamnei psiholog a dus la scantei intre indragostiti. Fara iubitul ei alaturi, Adriana si-a descarcat supararea ce ii apasa sufletul.

In direct, Ionut a raspuns fara echivoc acuzatiilor aduse de fosta sa iubita in tabloide. Rafuiala de la distanta a continuat si in pauzele de publicitate. Denisa: „Fosta iubita a lui Ionut nu este o fata ce merita respect! Pentru mine nu ar conta ce a facut iubitul meu in trecut.”

Ionut a recunoscut ca de revelion a pus pariu cu un prieten ca vor aparea la TV. Valentin, prietenul lui Ionut, care a ajuns la emisiunea „IUMOR” a confirmat acest lucru.

Scantei au sarit intre Loredana si Ionut in urma duelului cu fosta lui iubita!

Catalin: „L-am vazut pe Ionut de la inceput agresiv. Cred ca la un moment dat va intelege ceea ce greseste.”

Andreea, expeditoarea e-mailului: „Acum doi ani si jumatate, eu si Lavinia am vorbit!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: