Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 martie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 martie 2015Urmeaza dezvaluiri incendiare! Evenimente dramatice din trecutul unuia dintre concurenti ies la iveala! Fuga lui Cristian provoaca reactii si pasiuni nebanuite! Un eveniment de maxima importanta schimba radical situatia in competitie! Ce a avut de spus Cristian imediat dupa ce a sarit gardul? Astazi, de la ora 12:00 si 14:00 descoperiti intamplarile ce au dus tensiunile din Casa la cote incredibile!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 martie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Criticile pe care i le-au adus sustinatoarele, au facut-o pe mama lui Elly sa-si spuna punctul de vedere. Elly a fost nemultumita de modul in care s-a comportat Cristian in prezenta mamei ei! Ganditor, parca epuizat si coplesit de situatia in care se afla, concurentul a ales sa evadeze. Intrebarile lui Elly pentru iubitul ei nu au primit deocamdata raspunsurile asteptate.

Discutia de aseara dintre mama lui Elly cu fiica ei: „Tatal tau nu te mai vrea cu Cristian pentru ca te-a facut sa suferi. Chiar daca stai in competitie, tu nu poti sa mai fi cu el! Nu mai lua lucrurile atat de tragic ca nu e tragic nimic, el se afla in custodia stafului la hotel sau acasa la el. S-a dus la bine nu la rau. Am inteles ca el nu vrea sa se intoarca, ca cei din staff au negociat cu el, dar nu vrea sa revina in casa. Daca te iubea si chiar voia sa fie cu tine venea inapoi. Doamnele din platou au spus ca daca Cristian nu revine, pentru ele competitia s-a incheiat, nu o sa mai sustina pe nimeni, deci pe tine nu o sa te mai voteze. Cand te aud ca trebuia sa te ia si pe tine de aici innebunesc. Ce vrei sa sari si tu gardul? Gandeste-te bine, chiar daca nu vine, sa stai sa te gandesti.”

Sustinatorii: „Mama lui Elly si-a trimis fiica in competitie pentru Marele Premiu!”

Iata ce a declarat Cristian imediat dupa ce a sarit gardul: „Nu mai pot, imi vine sa plang de nervi. Vreau sa ma duc acasa la mine la Giurgiu! Stiu ca am facut un gest nebun, dar imi doresc sa fiu concurent in continuare si sa ies prin eliminare!”

Cand baietii s-au intors in casa lor, lipsa lui Radu i-a pus pe jar. Vestea ca Radu a sarit gardul a lovit-o ca un trasnet pe Andrada. Mama lui Radu a venit intr-un suflet la emisiune!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: