Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 martie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 martieAstazi, de la ora 12:00, aflati cum a decurs activitatea concurentilor la bowling si biliard, ce secrete si-au spus Dragos si Cornelia in timpul activitatii, de ce Cornelia si Dragos nu doresc sa se impace, dar si ce i-a reprosat Lorena lui George! Incepand cu ora 14:00, veti afla ce a avut de spus Iuliana la parasirea competitie.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 martie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Florin a sustinut ca se simte foarte bine dupa plecarea Iulianei. El a intalnit in clubul in care au fost sambata trecuta o fata pe nume Maria de care se pare ca este indragostit si din acest motiv isi doreste sa plece din casa. Bunica nu este de acord cu el. Andrei a sustinut ca este interesat sa o invite pe Vanessa la o cina romantica. Lorena a fost contrariata ca George a folosit apelativul „iubita mea” atunci cand s-a referit la fosta lui prietena. El a sustinut ca vrea sa ii faca acesteia anumite dezvaluri fara sa fie prezente in preajma si alte persoane.

Invitata in platoul emisiunii astazi de la ora 14:00, Iuliana a tinut sa precizeze de ce a avut anumite retineri in privinta unei relatii cu Florin si a mai adaugat ca in competitie cea mai apropiata a fost de Vanessa. Iuliana: „Nu l-am crezut pe Florin atunci cand a spus ca e indragostit de mine!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: