Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2013In emisiunea de astazi, 25.11.2013, de la ora 12:00, vom afla ce a mai avut Mariana sa-i spuna iubitului ei dupa iesirea la restaurant? Cum s-au mai tachinat Raymond si Constantina? Care mai sunt relatiile dintre cele doua cupluri? Care sunt regretele lui George? Care sunt intentiile Oanei in privinta lui Alin? In partea a doua, de la ora 14:00, aflam ce motive de suparare are bunica? Ce persoana misterioasa si-a facut aparitia in viata unuia dintre concurenti? Cine l-a „vrajit” pe Andrei? Ce a avut de spus mama Marianei despre fiica ei?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2013, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Grigore si iubita lui au discutat despre problemele care au existat in relatia lor. Mariana i-a reprosat iubitului ei anumite gesturi indraznete pe care acesta le-a facut fata de ea, iar Constantina i-a reprosat lui Raymond lipsa de romantism.
George a discutat cu Robert despre sentimentele pe care le are fata de Edit.

Concurentii au facut presupuneri legate de o eventuala intrare in competitie a unor noi concurenti. La ziua „Portilor Deschise”, sora lui Robert a tinut sa viziteze casa. Ea s-a aratat deranjata de faptul ca fratele sau nu a vorbit despre existenta ei.

Maria a suspectat-o pe fosta iubita a lui Andrei ca-i face vraji acestuia.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: