Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2014Care sunt cauzele neintelegerilor dintre Cristiana si Marian? Absenta comunicarii afecteaza stabilitatea cuplului lor? De ce refuza el sa ii dezvaluie partenerei framantarile sale interioare? Descoperiti cauzele disputelor ce ameninta sa sfarseasca prematur povestile de iubire din Casa, astazi, de la ora 12:00. Descoperiti o poveste de viata sfasietoare, o persoana pe care viata a pus-o la grea incercare dar care nu s-a dat batuta niciodata, astazi, de la ora 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: In cuplul Marian si Cristiana au aparut din nou neintelegeri. Fata sustine ca principala cauza a problemelor aparute este lipsa de comunicare dintre ei. Elena le-a dezvaluit fetelor despre un baiat pe care l-a cunoscut inainte de a intra in concurs. Inscrierile pentru intrarea noilor concurenti din sezonul 4 a inceput.

Ca si ieri, iata ca si astazi noi sustinatoare si-au facut aparitia in platou pentru a comenta cele mai importante subiecte si a le da sfaturi celor din casa. Majoritatea dintre ele sustin ca Elena s-a schimbat mult in bine dupa finala de sambata. Cu toate acestea au fost si sustinatoare care au acuzat-o ca se preface suparata atunci cand este in preajma partenerului, iar dupa ce el pleaca se inveseleste. Acestea le-au sfatuit pe concurente sa nu isi mai imprumute hainele.

Spre finalul emisiunii am putut vedea un material realizat duminica cu Georgiana, o tanara sustinatoare cu o poveste cutremuratoare de viata, care a fost tintuita intr-un scaun cu rotile.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: