Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2015Astazi se implinesc 82 de zile de la primii pasi ai concurentilor pe drumul iubirii, iar viitorul este mai incetosat ca niciodata! Framantari cumplite ameninta mugurii dragostei, iar confruntari aprinse anunta un cutremur de proportii! Pana unde se va ajunge? Incotro se indreapta relatia dintre Stefan si Ana-Maria? Duelul tacamurilor a cutremurat casa fetelor! Aflati astari, de la 11:15 si 14:00! Mesaje ascunse au iesit la iveala. Cine a fost vizat? Dezvaluiri soptite au divulgat gesturi controversate!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Nori de furtuna ameninta relatia dintre Stefan si Ana-Maria MPFM5. Cei doi indragostiti par a nu mai fi pe aceeasi lungime de unda. Tensiunile dintre cei doi indragostiti se amplifica pe fiecare zi, iar zilele trecute au avut o discutie despre viitorul relatiei lor. Invitata in platou in cadrul primului material video de azi, Ana-Maria a recunoscut ca problema este la ea, ca de la un timp nu prea mai comunica cu iubitul.

Un cutit buclucas a aprins flacara disputelor. Din cauza tacamurilor instrainate, Luiza si Mihaela au ajuns sa se certe din cauza unui cutit.

Cand mancarea nu e buna, prietenia de graba se sfarama. Oana voia sa manance cartofi prajiti, dar chiar atunci plita nu a mai mers. Cand a aflat ca nu are ce manca, nu si-a mai putit stapani lacrimile. Concurenta a avut o cearta si cu iubitul, dar acum s-au impacat. Cosmin „Oana este mai matura, stie sa gateasca, nu se supara atat de repede si ma simt mult mai liber langa ea.

Emilia, acuzata ca se intoarce impotriva celor ce au ajutat-o atunci cand nu-i mai sunt utili. Luiza: „Eu am fost mereu umarul pe care Emilia a venit sa planga!”

Valentina i-a povestit lui Aurel un moment in care Ciprian ar fi hartuit-o. Liliana: „El trebuie sa inteleaga ca noua nu ne plac chestiile pe care Ciprian le face.” Ciprian: „Se face din tantar armasar, se exagereaza foarte mult!

O replica a doamnei Virginica l-a deranjat pe Emanuel. Concurentul sustine ca in continuare sustin singura mama care ii este aropiata este doamna Luiza. Totodata a tinut sa transmita si un mesaj celor care il sustin: „Le multumesc tuturor sustinatorilor care m-au votat pana acum, dar ii rog ca de acum inainte sa nu ma mai voteze deoarece doresc sa parasesc aceasta competitie.”

Indragostitii raniti si-au cautat alinarea. Dupa despartirea de Loredana, Nicolae si-a cautat alinarea in compania Emiliei, iar privirile Loredanei l-au cautat pe Mihai.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: