Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 septembrie 2015Primele cupluri deja au aparut, dar gelozia patrunde in inimile concurentilor! Cine se simte lasat pe dinafara? Urmeaza cuvinte de iubire, tradari si declaratii fara precedent! De ce a ramas Valentin in centrul atentiei? Casa baietilor a fost alimentata de opinii negative! Ce s-a intamplat cu Robert si Cassandra? Cine va face lumina in cel mai intunecat subiect din istoria mpfm? A aflat ca e posibil sa devina mamica, a fost cautata de presupusul tata al copilului, iar astazi, Cassandra va avea parte de o vizita surprinzatoare! Ce are de spus fostul iubit, banuit ca s-ar ocupa cu afaceri necurate? Se spune ca a fost amenintata cu moartea, santajata, lovita si terorizata. Drama Lilianei continua intr-un mod halucinant! Cum arata fostul ei iubit si ce are de spus?Viata bate filmul, astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 septembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Lavinia: „Daca Ciprian nu-si respecta mama, nu-si va respecta nici iubita!” Oana: „Ciprian mi-a furat un sarut, dar nu m-a fortat!” Oana s-a aratat indignata de anumite afirmatii pe care Robert le-a facut la adresa ei!

In aceeasi seara in care i-a propus Adrianei sa formeze un cuplu, Ciprian mpfm5 a sarutat-o pe Oana! Adriana: „Ciprian mi-a propus sa formam un cuplu!” A incercat el sa formeze un cuplu cu orice pret inca din prima seara pentru a se pune la adapost de nominalizari?

Lavinia: „M-a deranjat ca Tudor a declarat ca o va pupa doar pe cea pe care o place!” Luiza acuza: Lavinia se foloseste de orice ocazie pentru a-i cauta lui Tudor nod in papura! Adriana, declaratie soc: „Lavinia s-ar bucura ca eu si Mihaela sa ne luptam pentru acelasi baiat! Nu va putea niciodata sa ne domine pe mine si pe Mihaela, de aceea vrea sa ne elimine!

Cassandra: „Mi-am facut bagajul pentru a testa reactiile fetelor! Unele fete vor sa scape cat mai repede de o concurenta!”

Robert: „Eu si Cassandra ne dorim sa ramanem in casa!”

Dragostea pluteste in aer. Valentin incearca sa formeze un cuplu cu Liliana. Emilia: „Valentin isi doreste sa fie cel mai sustinut concurent!”

Mama Cassandrei: „Fiica mea m-a dezamagit! Nu m-a ascultat, a plecat fara stirea si voia mea! Cat timp a lucrat eu am fost plecata din tara. A fost luata cu forta in Germania!”

Fostul iubit al Cassandrei: „Nu sunt eu cel care a venit dupa ea!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: