Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 aprilie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 aprilie 2016Telespectatorii au decis: Alexandra si Florin raman in casa, insa viitorul lor se afla in mainile celorlalti competitori! Ce soarta ii asteapta pe cei doi? In cea de a 25-a zi de aprilie, joaca si-a castigat un loc de cinste printre activitatile celor din casa. Cum s-au lasat amorezii prada nabadailor? Cum s-au pregatit indragostitii pentru o aniversare speciala? Administrarea bugetului de cumparaturi, sabotata intentionat de unii competitori? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 aprilie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: In ciuda declaratiilor furtunoase de iubire, tensiuni au aparut intre Adriana si Valentin. Adriana catre iubitul ei:”Ti-am spus ca ma pui in ipostaze neplacute, dar ai facut ce ai vrut!”

Dulcea melodie a iubirii naste fiori greu de stapanit. Manat de simtaminte puternice, Ionut si-a depus inima la picioarele iubitei. Ionut: „Vreau ca Loredana sa fie sotia mea, sa-mi fie alaturi pentru toata viata! I-am zis ceea ce am simtit! Aici nu pot sa ii arat decat vorbe, afara era altfel.”

Bugetul de cumparaturi a dus la noi tensiuni intre fete. Adriana: „Emilia a trecut pe lista de cumparaturi un produs cu 5,8 lei, desi era 6,8 lei. Un leu de colo, unul de dincolo se aduna. Nu zic ca a facut intentionat, doar ca i-am mai atras atentia si cred ca a mai facut asa si altadata.”

Alexandra: „Se vede clar ca Liliana il place pe Florin!” Liliana: „Sunt mandra ca fac fetele geloase. Florin daca se intorcea singur, cu mine tot nu avea nicio sansa. Eu sunt o fata cu principii, cu caracter. Nu imi place sa adun resturile. M-am suparat pe el cand a discutat despre mine afara. Nu imi place Florin ca iubit. Ma inteleg bine cu el ca si prieten. Am descoperit pe parcurs anumite lucruri la el care mie nu imi plac la un barbat. Alexandra si-a schimbat atitudinea de cand a reintrat in casa. Probabil a vazut ca este placuta de oameni. Eu pe primul loc pun alte lucruri, nu aspectul fizic, nu banii.”

Inregistrari din pauzele de publicitate si momente din emisiune:

Catalin se confrunta cu ceilalti.

Alexandra sustine ca celelalte fete si-au schimbat atitudinea fata de ea.

Care sunt aliantele pentru supravietuirea in concurs.

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: