Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 august 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 august 2015Au mai ramas trei zile pana la Marea Finala. Nu rata ultimele subiecte din acest sezon. Cand adevarul se spune in gluma… Urmariti emisiunea de astazi, de la ora 11:15 si 14:00 pentru a descoperi cauzele ultimele conflicte. Mama lui Elly se opune categoric nuntii dintre fiica ei si Cristian. Fiti martori la pregatirile de nunta, sambata, de la ora 17:00! Razboi dupa semifinala sezonului. Reprosuri intre indragostiti in prag de nunta.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 august 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Intre Ionela si Danut MPFM4 s-a creat o situatie conflictuala. Criticile au curs ca pe banda rulanta. Acest lucru s-a produs imediat dupa semifinala sezonului. Fie prin reprosuri aprige in direct, fie prin tachinari acide in timpul liber, razboiul continua. Ionela: „Danut sa-si aminteasca de cate ori l-am invitat la masa chiar si atunci cand Carmen era in concurs! Mai bine gatesc pentru Gilbert, pentru ca tu nu esti om! Este in stare sa faca orice ca sa iasa in evidenta!” Danut: „Daca sambata nu se nominalizau cuplurile, toti concurentii mpfm4 ma alegeau pe mine!” Este Danut sigur ca va castiga cursa pentru eliminare cu Simona sau bravada lui este doar o strategie?

Danut a ales calea singuratatii. Retras si tacut isi petrece timpul izolat. Teodor: „Danut le joaca pe degete pe Ionela si pe Simona si astfel pica bine!” Stresul Marii Finale a scos la iveala iubiri nebanuite. Simona si Danut au dat cartile pe fata. Danut: „Daca Simona nu se saruta cu Nicolae, as fi incercat sa o cunosc mai bine!”

Dupa ce a fost eliminata din competitie, Andrada si-a strigat nemultumirile. Vorbele ei au lovit ca trasnetul. Ionela: „Desi Andrada l-a nominalizat, el nu i-a spus niciodata nimic, dar pe mine ma ataca dur!”

Danut: „Nu sunt sigur ca vreau ca eu si Carmen sa mergem impreuna in croaziera!”

La doar un pas pana la nunta, dezvaluiri incredibile au dat indragostitii peste cap. Cristiana s-a simtit vizata. La inceput de drum in doi, Marian si-a sfatuit iubita si i-a dat cateva sfaturi din experienta lui.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: