Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 decembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 decembrie 2013In emisiunea de azi, 26.12.2013, vom vedea familiile a caror concurenti vor mai veni in platou, e vor avea acestea de spus despre conflictele din casa? Astazi, a continuat vizita familiilor concurentilor. Din pacate, la Robert nu a putut veni niciun membru al familiei in platou, dar a intervenit telefonic Raluca, sora sa. Aceasta l-a incurajat si i-a explicat motivele pentru care nu a putut fi alaturi de el in aceasta zi de sarbatoare.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 decembrie 2013, de la ora 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Andrei s-a bucurat de prezenta fratelui, cumnatei si varului sau. La Daniela au venit mama si cumnata. Alin a fost foarte emotionat de prezenta bunicii sale care a fost haioasa prin modul cum s-a adresat celorlalti concurenti. Ea si-a aratat simpatia fata de Gina si regretul pentru ca nepotul sau nu a reusit sa formeze inca un cuplu.

Parintii si sora lui Raymond au fost si ei prezenti, la fel si sora Constantinei. Sora, fratele si cumnatul lui Grigore si-au exprimat regretul ca acesta nu mai este la fel de vesel cum il stiau de acasa, iar despre Mariana au spus ca este putin prea geloasa. In schimb, parintii si fratele Marianei au marturisit ca il plac mult pe Grigore si, dupa parerea lor, este singurul baiat din casa potrivit pentru fiica lor.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

13 Comentarii

  1. Nu am încredere în niciun cuplu!! Niciunul nu va ține și după ce emisiunea se va încheia. În această ediție doar Alin, care nefiind în stare să facă cuplu afară, a crezut că aici fetele i se vor oferi pe tavă. Restul sunt veniți pe căpătuială. Sunt băieți care ar putea oricănd să agațe nu o fată, ci zeci de fete, dar au venit aici chitiți pe căștig. Chiar și George, care se bătea în piept că nu-l interesează banii, a fost desconspirat de propriul tată, care (naiv) a divulgat ceea ce se vorbea de ei prin casă, înainte de intrare, probabil. Că o parte din banii căștigați îi va dona pentru cauze umanitare. Vădit stănjenit, George a fost nevoit să-l contrazică, spunănd că el nu prea e în cărți pentru căștig, alții fiind mai „buni” decăt el. Traian, Robert, Andrei si Laurentiu au venit bine informați și cu strategii bine puse la punct de acasă. Altfel Laur nu ar fi făcut cuplu doar după căteva zile, Andrei nu ne-ar fi prezentat „sceneta” cu Adina ca să ne sensibilizeze, nici Traian nu ar fi oscilat la început între cele doua fete, neștiind alături de care are mai mari șanse de căștig. Tocmai din acest motiv lupta între ei va fi dură. Niciunul nu vrea să piardă. Fiecare se consideră cel îndreptațit să ia banii. Însă cel care joacă cel mai murdar, e de departe Andrei. El ne-o arată asta aproape în fiecare zi. Nu ezită niciodată să scoată în evidență greșelile reale sau inventate de el, ale competitorilor săi. Încearcă să spargă cuplurile destabilizăndu-le, El nu știe că făcănd asta mereu, își sapă propria groapă. Asta pentru că cei ce votează, nu acceptă să fie dirijați în a-și forma păreri despre concurenți, de altcineva. Noi toți nu ne vom însuși ceea ce ne livrează zilnic Andrei, ci ne vom forma părerile noastre, proprii, bazate pe ceea ce vedem pe ecran. Așa că Andrei nu ne mai subestima!!….. Azi am auzit-o pe Mirela spunănd, la nervi, că ea nu mai suportă vacarmul din emisiune și că poate oricănd pleca. Apoi a adăugat că ea nu are nimic de castigat ,dar cu alte cuvinte. Țin să-i amintesc Mirelei că are de căștigat un salariu destul de consistent și pentru el ea nu are cum sa plece, atăta timp căt nu renunță la el. Faptul că nu reușește să țină sub control concurenții e exclusiv vina ei. Ea trebuia de la început să se impună și să nu facă compromisuri cu unii concurenți. Asta a făcut ca și ceilalti să-și-o ia în cap și astfel ea să nu reușească să mai stăpănească situația.

  2. Tatal lui George,la fel de viclean ca si fiul, a aruncat pastila cu banii care ar urma sa fie donati unei case de copii pentru ca acesta din urma sa cistige simpatia publicului telespectator, care,induiosat de spiritul sau caritabil , l-ar putea ajuta,prin voturi,sa ramina in casa,acesta fiind scopul suprem,fie si doar ca sa manince acolo gratis, cit mai mult timp posibil …praf in ochi ce a spus seniorul!…puteti crede,fie si o singura secunda, ca gibonul de George, care nu-si respecta si nu are mila de propria mama, poate avea compasiune si mila pentru niste bieti straini?…aiurea!…si ati uitat cumva cum s-a indragostit el ,la foc automat, de Edith, cind maica-sa i-a suierat ca e asa si pe dincolo si are casa?credeti o singura secunda ca acesti hamesiti si vinatori disperati de zestre si bani picati din cer,care traiesc ,toti trei,inghesuiti intr-o garsoniera,poate si aceea confort redus si care n-au ei ce minca,ar da o singura centima cuiva? hai sa fim seriosi!!

  3. Tatal lui George,la fel de viclean ca si fiul, a aruncat pastila cu banii care ar urma sa fie donati unei case de copii pentru ca acesta din urma sa cistige simpatia publicului telespectator, care,induiosat de spiritul sau caritabil , l-ar putea ajuta,prin voturi,sa ramina in casa,acesta fiind scopul suprem,fie si doar ca sa manince acolo ,gratis, cit mai mult timp posibil …praf in ochi ce a spus seniorul!…puteti crede,fie si o singura secunda, ca gibonul de George, care nu-si respecta si nu are mila de propria mama, poate avea compasiune si mila pentru niste bieti straini?…aiurea!…si ati uitat cumva cum s-a indragostit el ,la foc automat, de Edith, cind maica-sa i-a suierat ca e asa si pe dincolo si are casa?credeti o singura secunda ca acesti hamesiti si vinatori disperati de zestre si bani picati din cer,care traiesc ,toti trei,inghesuiti intr-o garsoniera,poate si aceea confort redus si care n-au ei ce minca,ar da o singura centima cuiva? hai sa fim seriosi!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *