Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 decembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 decembrie 2013In emisiunea de azi, 26.12.2013, vom vedea familiile a caror concurenti vor mai veni in platou, e vor avea acestea de spus despre conflictele din casa? Astazi, a continuat vizita familiilor concurentilor. Din pacate, la Robert nu a putut veni niciun membru al familiei in platou, dar a intervenit telefonic Raluca, sora sa. Aceasta l-a incurajat si i-a explicat motivele pentru care nu a putut fi alaturi de el in aceasta zi de sarbatoare.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 decembrie 2013, de la ora 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Andrei s-a bucurat de prezenta fratelui, cumnatei si varului sau. La Daniela au venit mama si cumnata. Alin a fost foarte emotionat de prezenta bunicii sale care a fost haioasa prin modul cum s-a adresat celorlalti concurenti. Ea si-a aratat simpatia fata de Gina si regretul pentru ca nepotul sau nu a reusit sa formeze inca un cuplu.

Parintii si sora lui Raymond au fost si ei prezenti, la fel si sora Constantinei. Sora, fratele si cumnatul lui Grigore si-au exprimat regretul ca acesta nu mai este la fel de vesel cum il stiau de acasa, iar despre Mariana au spus ca este putin prea geloasa. In schimb, parintii si fratele Marianei au marturisit ca il plac mult pe Grigore si, dupa parerea lor, este singurul baiat din casa potrivit pentru fiica lor.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: