Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 ianuarie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 ianuarie 2015Chiar daca Mirela Boureanu Vaida a intrat in concediu prenatal, emisiunea continua alaturi de Andreea Mantea! Care au fost reactiile concurentilor la vederea celor ce vor sa li se alature? Cum a fost primita Cristina Pana de concurenti? Cum s-a acomodat in Casa? Ce fete se simt amenintate de prezenta ei? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 ianuarie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Dupa cum stiti, Mirela a intrat in concediu de maternitate! Iii dorim nastere usoara. Pana cand se va intoarce, Andreea Mantea va modera emisiunea. Cristina Pana a cerut ca un make-up artist sa o pregateasca pentru emisiune. Aceasta spune ca s-a acomodat foarte bine. In timp ce fetele i-au aratat dormitorul, baietii au impartasit impresii despre ea. Teodor: „De cand a venit Cristina Pana, mi s-a redeschis pofta de viata!” Danut nu se lasa sedus de farmecele Cristinei Pana! Se mai gandeste el la Carmen? Concurentul este de parere ca in spatele dorintei Cristinei Pana de a deveni concurenta se afla un alt motiv!

Cristina Pana: „Nu cred ca Danut si Carmen s-au despartit definitiv, ii vad mereu impreuna!” Frumusetea si celebritatea celor doua Cristine i-au facut pe cei din casa sa se indoiasca te intentiile lor.

Cei prezenti il public sustina ca Madalina si Catalin nu vor fi impreuna in afara competitiei. Acestia il avertizeaza: „Daca ai pierdut-o pe Madalina, nicio fata nu se va mai uita la tine!” Este Catalin nepregatit pentru o relatie de lunga durata? Nu este suficient de matur pentru a-si intemeia o familie? Catalin: „Inca nu sunt pregatit pentru insuratoare! Am tot timpul din lume pentru a face acest pas!”

Nicolae considera ca cele doua fete care si-au manifestat dorinta de a intra in concurs sunt prea pretentioase pentru posibilitatile lui! La ce solutii se gandeste el sa apeleze? Cristina Pana si-a petrecut ziua de duminica mai mult in preajma lui Nicolae. Dupa ce au jucat impreuna ping-pong, au stat unul langa celalalt si la film. Danut: „Pentru mine nu exista nici o alta fata care sa ii ia fata lui Carmen!” Dupa Finala Saptamanii trecute, la petrecerea care a urmat, Cristiana a stat cu ochii pe iubitul ei. Ce gesturi a facut acesta si nu au fost pe placul concurentei?

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: