Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 mai 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 mai 2014Ce nemultumiri mai are Viorel la adresa cuplului Oana-Laur? Mai multi concurenti si-au schimbat locurile pe canapele. Care sunt motivele acestor schimbari? Ce motive s-au aflat la originea celei mai recente dispute dintre Oana si fostul ei partener? Peisajul Casei se schimbă radical! Aflati ce noi prietenii se leagă, catre cine trimite Cupidon sageti bine tintite si ce s-a intamplat cu concurentii dupa finalul cursei pentru masina, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 mai 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Laur: „Oana il va nominaliza pe Viorel pentru mine!” Intre Aurica si Laur a aparut o noua disputa pe motivul dezordinii din bucatarie, pe timpul probei pentru castigarea masinii. In urma reprosurilor aduse de aceasta, el si Oana au avut prima cearta de la inceputul relatiei lor. Jocurile de carti au fost un motiv de disputa in cuplu pentru Andrei si partenera lui.

Astazi, de ziua ei, Gina a primit un cadou din partea admiratorului ei, Roger. Daniela si-ar fi dorit sa le ofere o iesire la film Cristinei si iubitului ei, drept recompensa pentru ajutorul acordat in timpul probei pentru castigarea masinii. Paulina, bunica lui Alin a spus in interviul acordat inainte de gala, ca nepotul si fiica ei au fost tradati de Ray si iubita acestuia. Ea i-a sfatuit sa evite conflictele cu ei, pentru a avea mai multe sanse la accederea in Marea Finala.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: