Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 mai 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 mai 2016In a 25-a zi a lui florar s-au facut numeroase reprosuri. Schimb de roluri intre iubiti. Planuri familiare au fost intens dezbatute. Ce planuri de casatorie isi fac actualii competitori? Cum s-a pregatit Valentin pentru a sarbatori sapte luni de relatie. Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Catalin si Liliana MPFM 5 au avut parte de o cina romantica! Ce discutii au purtat cei doi? Se intrevede un nou cuplu?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 mai 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Reclamatii bugetare au starnit o furtuna de reprosuri. Dupa ce stafful a cumparat un produs ce nu se gasea in supermarket pentru Mihaela, ceilalti au reclamat. Valentin: „Nu am avut nicio problema cu Mihaela. Staful a facut o regula si ea trebuie sa fie la fel pentru toti. Mihaela: „Ei s-au victimizat pentru a nu stiu cata oara. Cred ca ii place acel ingeras si este invidios. De fiecare data cand au cerut ceva cred ca li s-a dat.” Constantin: „Desi i-a cerut lui Catalin sa il ignore, Valentin ii cauta mereu compania! Tot ce face el este de fata. Daca era prieten cu Liliana o lua in echipa.”

Catalin despre Ionut: „Este un om fara scrupule, ce nu are cei sapte ani de acasa! Imi este mila de Loredana cand ma gandesc la temperamentul iubitului ei.

Constantin: „Desi i-a cerut lui Catalin sa il ignore, Valentin ii cauta mereu compania! Tot ce face el este de fata. Daca era prieten cu Liliana o lua in echipa.”

Catalin despre Ionut: „Este un om fara scrupule, ce nu are cei sapte ani de acasa! Imi este mila de Loredana cand ma gandesc la temperamentul iubitului ei.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: