Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie 2014De curand, doi dintre concurenti au „incins” atmosfera in studioul radio din Casa MPFM! Cum au petrecut cei din casa ziua de luni? Descoperiti ce au discutat acestia si cine le-a oferit sfaturi, dar si ce planuri de viitor au unii concurenti, astazi, de la ora 12:00! De curand, concurentii au primit vizita unui invitat-surpriza! Ce au discutat concurentii cu acesta si ce sfaturi li s-au oferit, dar si ce planuri de viitor au unii concurenti, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: In timpul unei activitati cu psihologul Anca Boalca, patru dintre concurenti au interpretat diferite roluri. Grigore l-a interpretat pe Peter Pan.
Oana: „Aici mi-am gasit printul, sper sa nu ma dezamageasca!” Laur crede ca mama Florinei nu il doreste alaturi de fiica ei.La o sedinta cu psihologul, Oana a spus despre partenerul ei: „Este exact cum nu mi-am dorit, adica suparacios si morocanos, dar vreau sa schimbam asta! Nu pot sa trec peste faptul ca Viorel m-a facut falsa. Nu stiu cum sa uit!”

Mariana i-a reprosat iubitului ei ca ii corecteaza greselile fara sa ii ceara permisiunea.

La finalul saptamanii trecute, Corina a avut o discutie aprinsa, iar in aceasta discutie a intervenit si iubitul ei, provocand un amplu conflict. Cei doi baieti s-au certat din cauza ca Traian a considerat spusele lui Laur ca niste ironii. In plus, acesta a sustinut ca replicile baiatului la adresa iubitei lui nu au facut altceva decat sa amplifice si mai mult conflictul dintre ei doi.

La putin timp dupa ce Georgiana i-a spus Oanei ca Laur ar fi interesat de ea, fata a avut o discutie cu partenerul ei in care i-a spus cele discutate. Desi nu formeaza un cuplu de foarte mult timp, Viorel si Oana intampina probleme, iar din acest motiv au purtat o discutie cu psihologul pentru a gasi o cale de rezolvare a acestor probleme. In timp ce fata era nemultumita din cauza ca partenerul ei este mai mereu morocanos si irascibil si nu ii ia apararea in fata mamei lui, baiatul spune ca pana la urma totul se va rezolva.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: