Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martieIncepand cu ora 12:00, aflati cum au petrecut concurentii in club! Ce divergente au aparut legate de faptul ca unele fete nu tin cont de somnul celorlalte, pasind zgomotos prin casa. Ce nemultumiri a avut Steliana la adresa celorlalte fete? Critici la adresa Corneliei si a lui Dragos? Ce reprosuri au primit?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00:Fetele i-au reprosat Stelianei ca merge zgomotos prin camera atunci cand ele dorm. Florentina a acuzat-o ca are o strategie sa il cheme pe Emil in competitie pentru a lua Marele Premiu.

Dragos si Cornelia s-au evitat in timpul petrecerii din club. Aceasta s-a suparat pe iubitul ei pentru ca nu a refuzat o domnisoara care a incercat sa-l sarute, ba mai mult a dat si numarul de telefon unor fete pe care nu le cunostea. In acelasi timp ea il acuza ca a dansat cu alte persoane iar pe ea a ignorat-o, desi ea a incercat sa danseze cu el.

Cornelia este de parere ca fetele care au venit la Dragos in club au vrut sa se vada si ele la televizor, nicidecum ca el ar fi un fat-frumos. Si Cristina s-a certat cu iubitul ei dupa ieseara in club. Acesta a avut o reactie violenta dupa ce Cristina a dansat cu Andrei si Dragos. El a adaugat ca prietena lui s-a intins prea mult la gluma cu baietii si ca Andrei dansa cu mainile sus iar ea il tinea in brate. Cristina a afirmat ca iubitul sau este extrem de gelos si a decis sa nu mai vorbeasca nici cu el nici cu doamna Emilia.

Florin s-a indragostit de Maria, o fata pe care a cunoscut-o in club, si ar dori ca ea sa intre in competitie.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: