Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrieIn emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, veti afla ce criti i-au adus anumiti concurenti Florentinei? Ce nemultumiri au avut Lorena si Andreea la adresa ei.Ce suspiciuni a avut Dragos in privinta Corneliei? De la ora 14:00 veti afla ce discutii au mai aparut intre Cristina, Cosmin si doamna Emilia.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrie 2012, de la ora 11:50:Se pare ca intre Andreea, Luminita si Alin ar fi aparut anumite neintelegeri. Andreea fiind nemultumita de faptul ca Luminita a criticat atitudinea Florentinei fata de ea, dar a continuat sa petreaca mai mult timp cu aceasta. Aceasta a negat spusele Andreei, spunand ca din contra s-au indepartat una fata de cealalta. Lorena este si ea nemultumita de Florentina pe care a facut-o mata blanta ce zgarie rau.Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrie 2012, de la ora 14:00:Doamna Emilia a criticat-o pe Cristina afirmand ca este needucata in bucatarie si face lucruri fara sa o consulte pe ea. Ea i-a facut reprosuri si fiului sau legat de modul cum decurg discutiile dintre ei.
Cea mai mare dezamagire a doamnei Emilia pare sa fi fost atunci cand Cristina i-a inapoiat inelul de logodna lui Cosmin.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Articole asemanatoare:

Etichete:, , , , , , , , , ,
loading...

Lasa o parere

47 Comentarii

  1. dna. Emilia este de o rautate si imaturitate care nu ii poate caracteriza varsta..cu tot respectul, dar lasa de dorit comportamentul ei..cristina, cosmin, capul sus si fiti tari in pofida piedicilor care vi se pun tocmai din partea familiei..

  2. MIRELA NU ARE CE CAUTA SA PREZINTE ACEASTA EMISIUNE SE VEDE CA FACE DIFERENTE INTRE CONCURENTI SA-I FIE RUSINE DE SCORPIE CE E

  3. CRISTINEI II CITESTE MSG CRED CA LE SCOATE DIN BURTA ASA RAUTACIOASE SI SE DAU MII DE MSG DE BINE SE VEDE CA NU O SUPORTA

  4. Cristina sper sa fie puternica si de aceasta data,o plac foarte mult. Cosmin este bine sa aiva respect pentru mama sa dar sa ia si atitudine, cand este nevoie si sa nu o mai faca pe Cristina sa sufere, pentru ca nu merita, mai ales ca este placuta de foarte multe persoane si ar fi putut alege orice alt baiat in locul lui. Formeaza un cuplu frumos si se vede ca se iubesc in ciuda tuturor rautatilor.

  5. Buna.Ma numesc Anda si am 12 ani.Dragos nu mai fi asa de gelos.Nu iti sta bine.Cornelia ai grija de Dragos.Pup toate cuplurile,si iubesc cuplul Dragos si Cornelia.Mada da-i o sansa lui Virgil,ti-ar sta bine impreuna cu el si Florin tine-te tare, nu te lasa.Stefi si George sunteti FALSI!!V a rog cititi acest mesaj!
    Anda din Bistrita

  6. Cristina si Cosmin sigur se iubesc dar dna Emilia cu rautatea si vorbele ei le fac viata grea.Nu se gandeste decat la mesajele noastre si la premiu Ar trebui sa fie alaturi de ei iar Cosmin sa ia un pic de atitudine.

  7. Votatil pe florin sa plece

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *