Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrieIn emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, veti afla ce criti i-au adus anumiti concurenti Florentinei? Ce nemultumiri au avut Lorena si Andreea la adresa ei.Ce suspiciuni a avut Dragos in privinta Corneliei? De la ora 14:00 veti afla ce discutii au mai aparut intre Cristina, Cosmin si doamna Emilia.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrie 2012, de la ora 11:50:Se pare ca intre Andreea, Luminita si Alin ar fi aparut anumite neintelegeri. Andreea fiind nemultumita de faptul ca Luminita a criticat atitudinea Florentinei fata de ea, dar a continuat sa petreaca mai mult timp cu aceasta. Aceasta a negat spusele Andreei, spunand ca din contra s-au indepartat una fata de cealalta. Lorena este si ea nemultumita de Florentina pe care a facut-o mata blanta ce zgarie rau.Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrie 2012, de la ora 14:00:Doamna Emilia a criticat-o pe Cristina afirmand ca este needucata in bucatarie si face lucruri fara sa o consulte pe ea. Ea i-a facut reprosuri si fiului sau legat de modul cum decurg discutiile dintre ei.
Cea mai mare dezamagire a doamnei Emilia pare sa fi fost atunci cand Cristina i-a inapoiat inelul de logodna lui Cosmin.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Articole asemanatoare:

Etichete: , , , , , , , , , ,