Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 octombrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 octombrie 2015O noua saptamana incepe iar povestile de iubire evolueaza si ele. Nici discutiile aprinse pe diferite teme nu s-au terminat! Care sunt cele mai noi si aprige conflicte descoperiti astazi, luni 26.10.2015 de la ora 11:15 si 14:00. La Finala Saptamanii trecute ati fost martorii unui sarut neasteptat, dar si de dezamagirea celor care doreau sa mearga la club. Totusi, indragostitii care au fost in platou au participat la o petrecere in casa baietilor. Amanunte incendiare din culisele cursei spre Dubai! Liderul unei echipe acuzat ca ajuta echipa adversa! Focul geloziei se dezlantuie!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 octombrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Dupa ultima proba din cursa spre Dubai, cei din echipa „Piramida Albastra” au mai pierdut un membru. Este vorba despre Ana-Maria. Concurenta a fost criticata pentru faptul ca nu s-a implicat indeajuns de mult pentru ca echipa ei sa castige.

O remarca pe care Aurel a facut-o la adresa Florentinei a starnit furia iubitei lui! Valentina l-a acuzat ca tine partea celor din echipa adversa.

Simtind pericolul eliminarii, concurentii mai ca au intrat in fibrilatii. Secretele, politele ajunse la scadenta si strategiile au plutit in aer. La finala trecuta, dupa o lunga perioada de asteptare s-a citit clasamentul. Vestea a produs reactii puternice in randul celor vizati. Liliana: „Lavinia a fost deranjata data trecuta cand am iesit Mireasa Saptamanii. A spus ca nu stiu sa gatesc si nu intelege cum am iesit pe primul loc!”

Concurnetii singuri nu le-au dat sansa celor indragostiti sa mearga in club! Dupa alegerile facute sambata tensiunile s-au amplificat. Emanuel: „Eu cred ca si Ciprian trebuia sa isi ia o fata si sa vina si el in platou. Toti trebuie sa fie mai naturali, sa nu se mai eschiveze sau sa se ascunda atat!”

Desi initial Mirele Saptamanii si mireasa de pe locul doi au refuzat sa isi declare sentimentele in fata tuturor, a doua zi nimic nu mai parea sa stea in calea chimiei dintre ei. Duminica, la ceas de seara s-a petrecut minunea. Adriana si Valentin mpfm5 s-au sarutat pentru prima oara. Din 25 octombrie Adriana si Valentin MPFM5 formeaza un cuplu.

Referitor la faptul ca Eduard s-a legat de aspectul ei fizic, Adriana a afirmat: „Consider ca nu este tocmai frumos sa te legi de aspectul fizic al unei persoane. Eu ma astept sa fiu apreciata pentru alte lucruri, nu pentru aspectul meu! Eduard o apreciaza mai mult pe Liliana decat pe iubita lui! M-a jignit pe mine pentru a lua apararea unei fete cu care nu are nicio treaba. Ar trebui sa imi multumeasca pentru reactia pe care am avut-o pentru ca acest lucru i-a apropiat! Eduard saliva la fundul Lilianei zilele trecute!”

Valentin: „Ca sa dansezi asa cum a dansat Lavinia trebuie sa fi fost de multe ori prin cluburi! Are miscari de profesionista!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: