Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 aprilie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 aprilie 2015Supararea lui Andrei de la Finala Saptamanii trecute! In momentul in care s-au facut nominalizarile, ceva s-a intamplat. Astazi incepand cu ora 12:00 si 14:00 vom descoperi ce l-a facut pe Andrei sa sara gardul, dar si la ce discutii s-au ajuns. Planuri si strategii pentru castigarea masinii de lux! Ce dezbateri legate de nominalizarile facute s-au facut? Dezvaluiri incendiare despre fosta iubita a lui Petru!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 aprilie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Nominalizarile facute de concurentii MPFM 4 la finala saptamanii trecute l-au suparat pe Andrei care dorea cu ardoare sa fie el propus, dar rugamintile lui nu au fost ascultate de ceilalti. Tensiunile din ultima perioada l-au facut pe Andrei sa cedeze. Intr-un acces de disperare, el a ales sa evadeze.

Roxana: „Eu chiar aveam ceva pentru el, inca de la inceput, dar se pare ca m-am implicat degeaba! Sa isi gaseasca pe cine vrea el, atata timp cat nu a transmis niciun mesaj! S-a gandit doar la el, nu i-a pasat de mine! Chiar daca a plecat, eu nu imi voi cere eliminarea! Disperarea lui era sa iasa in cluburi, sa se plimbe, nu familia pentru ca familia lui ii trimitea pachet mereu!”

A doua proba in cursa pentru castigarea masinii a creat ample controverse printre protagonisti. Doi spartani si o sageata albastra au parasit cursa pentru masina! S-a modificat raportul de forte dintre cele doua echipe in urma evenimentelor din ultimele zile?

Danut: „Nicolae este cel mai putin dotat intelectual dintre cei din casa!” Nicolae: „Danut a spus despre mine ca nu sunt barbat, dar el a fost barbat cand a tras de Carmen in Casa Baietilor?”

Inca de la inceput, Petru si-a povestit trecutul. Dupa ce a povestit cum si-a agresat fostele iubite, concurentul a preferat sa stea singur, retras si sa-si planga amarul. Petru despre una din fostele lui iubite: „Desi avea o relatie cu mine, avea si alti iubiti! Fosta mea iubita consuma stupefiante mai mult decat mine! Desi avea o relatie cu mine, avea si alti iubiti!” Petru a fost pus pe jar cu gandul la ce ar putea spune fosta lui iubita despre el. Avertizarile au venit din partea fostei concurente Lavinia, care a aflat ca aceasta va face dezvaluiri. In linistea noptii, Petru a ales ca cel mai bine e sa se destainuie Anei.

Cursa pentru castigarea masinii nu le da pace concurentilor. Discutiile intre participanti au luat amploare. Teodor catre Ionela, discutii din cauza cursei pentru masina: „Iti place sa faci mahala!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: