Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 aprilie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 aprilie 2016Ziua cu numarul 238 a sezonului 5 MPFM s-a desfasurat sub semnul confruntarilor dintre rivali. Cuvinte grele au rasunat amenintator. Insa ce sfaturi isi ofera amorezii? Suflete unite de activitati culinare? Pregatirile pentru Sarbatorile Pascale au inceput! Se naruie dragostea dintre Alexandra si Florin sub apasarea criticilor? Aflati mai multe astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 aprilie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Denisa, recunoaste: „Aseara l-am visat pe Catalin, dar m-am trezit cu dureri de cap! Am visat ca ma sarutam cu el!”

Lavinia: „Nu vreau sa pregatesc cozonacul in acelasi timp cu Emilia!”

In ciuda pasiunii manifestate cu orice ocazie, intre Loredana si Ionut MPFM5 au aparut tensiuni. Eforturile lui Ionut de a-si calma iubita s-au soldat cu enervarea Loredanei.

Casa baietilor nu este ferita de probleme. Valentin: „In casa baietilor au murit toate regulile de curatenie!” Catalin: „Ionut are obiceiul de a arunca pisica moarta in curtea vecinului! Am lasat de la mine, el uneori e si simpatic.”

Loredana: „Catalin cere de la toata lumea, este fomist medaliat! Este fals de cand se trezeste si pana cand se culca.”

Descoperiri macabre in casa fetelor. Buretele de dus al Lilianei a fost folosit de o alta persoana. Liliana: „M-am dus sa fac dus. Cand am intrat am vazut buretele meu cu ceva pe el. Mi se pare absurd sa foloseasca buretele altei persoane.”

Neintelegeri intre Florin si Alexandra, dupa ce concurenta i-a imprumutat un fixativ lui Ionut. Florin: „A dat un fixativ unei persoane si apoi era prin baie aruncat! Noi suntem impreuna asa cum am stabilit. Pe viitor daca lucrurile nu stau bine ne despartim.”

Catalin: „Eu ma simt frustrat. Ma simt discriminat. De ce este regula ca baietii sa nu doarma la fete? Dupa ce plec de aici stau ca o bufnita in casa baietilor ca nu ma ia somnul. In ultimele trei zile a fost si foarte frig.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: