Meniu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 februarie 2014

Conflictele se tin lant in casa MPFM! Ce sfaturi a primit Andrei din partea mamei si a bunicii? Descoperiti ce reprosuri au avut sa isi faca Maria si Laurentiu, dar si cine sta cu ochii pe Oana, astazi, de la ora 12:00! Ce discutii au mai fost in casa in aceasta saptamana? Pe cine place Laur? Dar Gina? Ce mesaje a primit Alin din partea unor concurenti ce au parasit competitia, atunci cand a fost dj? Aflati azi de la ora 14:00.

_

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 februarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: In ora pe care au petrecut-o ca dj, Robert i-a recomandat lui Alin sa se apropie mai mult de Laura. Gina a dezvaluit faptul ca la intrarea baietilor noi, prima oara l-a placut pe Viorel, apoi, pe parcurs a inceput sa-l placa si pe Bogdan.
Ea crede ca acum, Viorel este atras mai mult de Georgiana. Alin isi doreste cu ardoare sa plece, desi Silvia si-ar fi dorit sa-l cunoasca mai bine. Oana a spus ca a trimis mesaje de afara cum ca Laur a fost influentat de Andrei. Intr-una din zile, acesta a incercat sa initieze o discutie despre Oana, dar a sfarsit printr-o contrazicere cu Laurentiu.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

33 Comentarii

  1. DANA spune:

    Foarte bune observatiile tale Vercingetorix .Urmatorul care va cadea in plasa ei va fi Viorel si desi ea ii face ochi dulci ,daca el o va refuza,la fel va pati si el

  2. gloria spune:

    Oana ! o jigodie botoasa care se baga peste tot si tot ea nu recunoaste ce spune ,daca ar fi educata cum o vad unii nu ar minti si nu sar amesteca in toate .Afara cu ea la fel si cu baba si cu tiganii tin, ray si mai sunt vre-o doi.

  3. tami spune:

    https://www.facebook.com/groups/1383254271947105/ pentru cei care sustin Oana si Viorel ( Pinguinii)