Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 ianuarie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 ianuarie 2015Pentru orice problema Ionela gaseste rezolvare, pe banii mamei soacre. Ce detalii au fost descoperite despre trecutul amoros al unei concurente? Avem cupluri solide, prietenii destramate, sentimente neimpartasite si concurenti in pericol de eliminare! O prietenie trainica se clatina, Danut nu renunta nici acum la Carmen, iar teama de soacra o tine departe pe viitoarea nora! Aflati mai multe, astazi, de la ora 12:00 si 14:00, alaturi de Andreea Mantea!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 ianuarie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Cu o zi inainte de aniversarea Simonei, Roxana a pus la cale un plan secret. Pentru a pregati in liniste surpriza, Roxana s-a prefacut ca e suparata pe Simona. Cu ajutorul altor fete, aceasta i-a pregatit o surpriza concurentei, dar intre cele doua s-a iscat o neintelegere. Cadoul Roxanei pentru Simona: un tort dulce, udat cu lacrimi amare! Pentru ca nu a reusit sa ajunga in timp util, Cristina Roman a pierdut oportunitatea de a intra in competitie. Desi si-a inceput ziua cu lacrimi, Simona si-a incheiat ziua intr-o petrecere. De ziua Simonei, pe mame le-a prins nostalgia.

Teodor isi doreste cu ardoare o pereche de silicoane pentru iubita lui. Ionela vrea sa puna planurile iubitului in aplicare, dar realizeaza ca sunt costisitoare. La finala saptamanii trecute, Mirela si-a luat ramas bun de la concurenti. La doua zile dupa ce a intrat in concediu, Mirela a intrat in legatura telefonica. Ea isi doreste sa ii vada pe concurenti veseli, sa nu ii vada cu capul plecat. Danut cu ochii in lacrimi atunci cand Mirela a incercat sa il incurajeze. Este Carmen impiedicata de orgoliu sa se impace cu Danut sau si-a dat seama ca el nu este barbatul potrivit pentru ea? Danut: „Carmen nu mai are sentimente pentru mine!” Roxana s-a simtit atacata pe nedrept pentru comentariile facute la adresa lui Danut!

Mama lui Carmen a intrat in direct pentru a-i da cateva sfaturi fiicei: „Mi-a placut Danut, dar acum nu stiu ce sa mai zic! Fiica mea stie cel mai bine ce va face! E alegerea ei! Nu mi-a placut comportamentul lui, dar ar mai trebui sa ii dea o sansa! Nu inteleg de ce fiica mea este trista, o vreau altfel, sa fie fericita ca din acest motiv s-a dus acolo!” Carmen: „Nu am nevoie de cuvinte frumoase, ci de un barbat pe care sa ma pot baza!”

In trecut, mama lui Elly si-a sfatuit fiica sa fie precauta in privinta Madalinei. Recent, ea i-a cerut sa fie rezervata fata de celelalte fete. Madalina considera ca Elly nu este in masura sa critice atitudinea celor care i-au fost alaturi pe parcursul concursului. Au fost prietene de nedespartit, dar, acum, se banuiesc de tradare. Telespectatorii: „O prietena adevarata nu s-ar fi strambat asa cum a facut-o Roxana la Elly!”

Fostul iubit al Roxanei a dorit sa intre in legatura telefonica pentru a lamuri situatia dintre el si fosta lui iubita, dar s-a razgandit in ultimul moment. Nu ca nu a mai dorit sa sune, dar nici la telefon nu a mai raspuns.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: