Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 ianuarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 ianuarie 2016Mesaje secrete anunta schimbari radicale! Dorinte puternice prefateaza schimbari majore! Rasar tradari la orizont? Dragostea dispare in neantul reprosurilor? Dorinte ascunse ies la lumina? Despre ce este vorba? Aflati in emisiunea MPFM5 video de astazi, 27.01.2016, de la ora 11:15 si 14:00. La prima vedere, Adriana si Valentin MPFM5 par cel mai fericit cuplu, dar ce reprosuri si-au mai adresat cei doi dupa ultima aniversare de cuplu?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 ianuarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Aurel despre faptul ca bunica lui a stat mai mult de vorba cu Mihaela decat cu logodnica lui: „Sunt sigur ca bunica mea a venit pentru noi, doar ca nu s-a exprimat corect.”

Dupa sfortari titanice, Constantin a reusit sa cucereasca inima Mihaelei, iar de mai bine de o luna cei doi traiesc o frumoasa poveste de iubire, dar incotro se indreapta relatia lor? Mioara a avut o discutie cu cei doi in cele doua zile in care a ramas in competitie: „Ai suferit mult dupa frumusetea asta, el a fost al doilea baiat al meu. El nici nu intra in casa! Venea la mine, la doamna Maria, poate si la celelalte doua si pana nu ne intreba ce facem nu incepea ziua.”

Aurel: „Mi se pare anapoda ce spune. Stie si ea ca aici e imposibil sa te intelegi cu toata lumea.

In ultima perioada, Tudor a fost implicat in dispute intense. Efectata de comportamentul propriului fiu, Luiza a luat atitudine. Luiza: „Fiul meu trebuia sa isi controleze afirmatiile.”

Tudor a lasat sa se inteleaga ca daca era singur ar fi spus mult mai multe lucruri: „Unele persoane au noroc ca este mama langa mine.”

Recent, Tudor si-a deschis inima in fata Lilianei, insa, zambetele celor doi nu au scapat vigilentei mamei concurentului. Tudor MPFM5: „Ca orice om se intampla sa mai discut macar odata si s-a intamplat sa fie Liliana langa mine.”

Tudor, atac socant la Ciprian: „Cum sa vina fetele la tine cand tu te imbeti, iar mama iti tine masa sa dansezi? Doamna Virginica tot timpul ascunde sticlele cu bauturi alcoolice. Daca cineva vrea sa ascunda cineva nu a avut ce!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: