Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iulie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iulie 2016In ziua cu numarul 329 a sezonului 5 MPFM s-au facut noi strategii in ceea ce priveste parcursul competitiei. Ce preocupari le dau de furca amorezilor? Lavinia si Emilia au ajuns sa se certe la cutite! Chiar inainte de a incepe prima parte a emisiunii cele doua s-au certat la make-up! Cine lasa mizerie si cine face curat? Ce reprosuri s-au aruncat? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Tentatia pariurilor le-a dat tarcoale baietilor! Detalii din trecut au iesit la lumina!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: La finalul saptamanii trecute concurentii ramasi au descoperit ce provocari ii asteapta. Lupte grele s-au dat, iar scanteile n-au lipsit deloc din peisaj. Vladut: „Daca participa in cursa pentru masina, Catalin ar fi castigat-o!”

Mama lui Vladut a venit in platou: „Daca fiul meu intra de la inceputul sezonului sunt sigura ca si-ar fi gasit jumatatea!”

Emilia: „Lavinia a inceput sa joace murdar! De cand a plecat Denisa a inceput sa dea in mine!”

Adriana: „Nu voi face nicio alianta cu nimeni din aceasta casa.”

In miez de noapte, cand somnu era mai dulce si ceilalti baieti dormeau, Valentin s-a apucat sa faca ordine si curatenie.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: