Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iunie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iunie 2014Ce discutii au purtat Grigore si partenera lui? De ce a certat-o Laur pe iubita lui? Ce a urmat dupa un mesaj primit de o telespectatoare la ora de Dj? Ce divergente au mai aparut intre iubiti? Ce probleme afecteaza stabilitatea cuplurilor din Casa? Aflati astazi, de la ora 12:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iunie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Laur a fost nemultumit de faptul ca iubita lui simte nevoia sa ofere explicatii prea multe pentru orice acuzatie care i se aduce. El i-a reprosat ca ii pasa mai mult de imaginea ei, decat de relatia lor. Oana crede ca iubitul ei si doreste sa schimbe foarte multe lucruri in comportamentul ei, iar ea nu stie ce sa faca pentru a nu mai gresi.

Concurentii au fost intrebati cum ar trebui sa fie fetele si baietii care se vor inscrie pentru viitorul sezon. Printre calitatile enumerate de ceilalti, Andrei si Constantina au spus sa nu fie sinceri. Oana a afirmat: „Sa fie buni si nebuni si sa aiba calitatile enumerate de ceilalti!” La intrebarea Mirelei „adica sa nu fie sinceri”, Oana a raspuns: „Nu stiu, au spus-o cei care au fost pe primul loc!

In urma unor divergente cu iubita, Viorel i-a spus mamei lui ca ar fi mai bine daca ar pleca acasa. Laur i-a reprosat partenerei ca s-a schimbat si nu mai este fata de care s-a indragostit. Afectat de tensiunile dintre ei, el i-a propus partenerei sale sa ia o pauza in relatie. Oana: „Laur ma face sa ma simt ca o femeie rea, ma simt ca pe un teren minat!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: