Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 martie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 martieAstazi, de la ora 12:00, aflati care au fost reactiile Stelianei in urma interventiei in emisiune a fostului ei iubit, dar si ce impresii au schimbat fetele si baietii dupa ce s-au intors din club. Conflict puternic intre Andreea si Alin imediat dupa iesirea in club! Ce s-a intamplat intre ei? Care au fost primele reactii ale Corneliei legate de atitudinea lui Dragos in timpul petrecerii din club? Cristina a decis sa puna punct relatiei cu Cosmin! Ce si-au reprosat unul altuia? Mai exista cale de impacare intre cei doi? Aceste subiecte, dar si momentul artistic pregatit de concurenti cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, le veti putea urmari astazi, incepand cu ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 martie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Steliana a fost furioasa dupa ce Emil, a criticat-o si i-a cerut sa-si ia gandul de la el in interventia telefonica de la finala saptamanala. Fetele au sfatuit-o sa nu se mai gandeasca la el pentru ca modul in care i-a vorbit la telefon arata ca chiar nu a iubito. Andrei a afirmat ca si el si-a gasit jumatatea in club nu numai Florin.

Florentina este de parere ca mama Narcisei a adus florin mamelor pentru a-si feri fica de nominalizare. Razvan a afirmat ca, desi Florin l-a acuzat pe el tot timpul, in club, acesta si-a aratat adevarata fata. Tot el a spus ca, in anumite cazuri, nici Dragos nu a fost sincer.

Alin si Andreea s-au certat si ei dupa ce au venit din club. El si-a amenintat iubita ca va sari gardul.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: