Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 august 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 august 2015Tot ce nu si-au spus intr-un an vor rosti astazi. A mai ramas doar o zi pana la Marea Finala! Dezvaluirile continua! Cum se va incheia acest subiect? Aflati mai multe in emisiunea de azi, de la ora 11:15 si 14:00! A facut Cristiana o pasiune secreta pentru Cristian? Tensiuni intre indragostiti in prag de nunta! Sunt fetele prea rasfatate? Isi trateaza viitori soti cu superioritate? Beneficiile experientei acumulate in concurs. Cum si-au petrecut concurentii MPFM4 ultimele zile din concurs?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 august 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Astazi, in ajun de nunta, Elly a ales o tinuta provocatoare. Ultimele zile petrecute de Cristiana si Marian in competitie au devenit stresante. Tachinarile dintre ei au dus la extrem. Marian: „Cristiana este prea alintata si razgaiata!”

Teodor: „Nu stiu ce ar iesi daca as face atata galagie precum iubita mea!”

Nostalgia i-a acaparat pe concurenti. Competitia i-a facut sa se redescopere. Marian: „Aici am descoperit cat de ambitios sunt, mi-am testat limitele!”

Danut: „Simona nu are carisma!” Simona catre Danut: „In comparatie cu mine tu nu meriti nimic! Eu nu stiu sa mint la fel de bine ca tine!”

Cristiana: „Cristian si Marian se sfatuiau pentru ca incercau in asa fel incat sa nu plece nimeni!” Marian: „Mi-a parut rau ca am nominalizat-o pe Carmen! Lui Danut i-a placut sa fie singur impotriva tuturor!” Danut: „Eu nu m-am milogit la nimeni sa nu fiu nominalizat!”

Elly: „Aseara am primit flori de la „regina chatului”!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: