Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 decembrie 2015Ultima saptamana din 2015 incepe in forta, cu subiecte incendiare. Prin ce peripetii au trecut concurentii in zilele Craciunului? Ce soapte de iubire s-au schimbat, ce nemultumiri au iesit la iveala? Astazi incepand cu cu ora 11:15 si 14:00 aflam ce discutii au fost in casa dupa plecarea lui Alexandru si ramanerea in concurs a Mihaelei, dar si ce cupluri s-au logodit! S-a decis: decat sa-si puna pirostriile Aurel prefera sa iasa din competitie!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 decembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Concurentii sezonului 5 au avut parte de un Craciun cum nici in povesti nu se gaseste. In Ajun de Craciun, colindatori neasteptati au trecut pragul casei.

Din 13 decembrie Constantin si Mihaela MPFM 5 formeaza un cuplu!

Pe un material video din casa MPFM 5, Florentina le povestea fetelor ce impresii i-au impartasit parintii: „Mi-a zis mami ca are senzatia ca am fost influentata si de aceea nu am cuplu cu Tudor!” Luiza: „Parintii Florentinei nici macar nu m-au salutat!” Florentina, indepartata de Tudor de propriile sentimente sau de influenta prietenelor?

Mama Oanei i-a sfatuit pe fiica ei si pe Cosmin sa fie mai implicatii in discutii. Iata ce i-a spus Oanei: „Vreau sa iti spui punctul de vedere, sa fi mai diplomata in raspunsuri!” Oana a incercat sa isi convinga mama ca relatia pe care o are este bazata pe sentimente puternice! Interventia mamei nu a ramas fara urmari.

De curand, Aurel a tras o concluzie cel putin ingrijoratoare. Concurentul i-a marturisit logodnicei ca vrea sa plece acasa, dar Valentina nu l-a lasat sa scape ieftin: „Spune-mi ce urmaresti! Imi spui exact ce si cum sau imi dau drumul la gura? Vreau sa fie un motiv intemeiat ca sa plecam de aici, nu vrajeala ieftina. De ce ai venit aici? Sa te vezi la Tv? Pentru casatorie nu ai venit! Tu acum promiti marea cu sarea, orice sa fiu de acord cu tine sa plecam! Eu nu sunt fraiera!” In direct, in emisiunea de dimineata, Aurel a explicat discutiile pe care le-a avut cu Valentina pe materialele video: „Nu tin mortis sa raman in casa, ce facem aici putem sa facem si afara. Ne gasim un servici, ne intemem o familie, dar asta a fost atunci pe moment! Daca Valentina nu vrea, eu nu plec fara ea!”

Tudor: „Mihaela mi-a marturisit ca, in afara acestui show, tinea multi barbati in expectativa!”

De Craciun, Aurel si Valentina, au intampinat probleme de comunicare. Concurenta ascunde un secret pe care doar lui Aurel i l-a spus. Ce secret ascunde Valentina?

Valentin despre logodna cu Adriana MPFM 5: „Am facut acest pas pentru ca am simtit si mi-am dorit! Doamna Dana Ivan mi-a spus sa nu ma logodesc, ulterior mi-a zis. Mi-a luat mult sa fac acest pas!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: