Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 februarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 februarie 2014Noi cupluri se contureaza in casa? Ce au avut de spus baietii aflati intr-un cuplu despre cei nou intrati? Cine cu cine credeti ca se potriveste? Aflati cine cu cine se potriveste sau nu in viziunea unor concurenti si ce reprosuri a avut sa ii faca Oana lui Bogdan, astazi, de la ora 12:00! Conflict de proportii intre doi dintre concurenti! Descoperiti care a fost motivul ultimei dispute dintre Oana si Laur, dar si ce nemultumiri au avut concurentii legate de cumparaturi si ce urmari au avut acestea, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 februarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Andrei a sustinut ca Oana si-a atins scopul de a-l pune pe Laur intr-o lumina nefavorabila, iar ea sa cada victima. Aurelian a fost deranjat de interventia mamei sale in conflictul dintre cei doi. Alin l-a atentionat pe Laur si pe ceilalti concurenti nou intrati sa nu-si mai faca anumite confidente si sa nu se implice in subiectele altora. Raymond i-a reprosat iubitei lui ca nu a fost incantata, cand el a hotarat sa ramana mai mult in Casa Fetelor si a Mamelor.
Viorel a mers luni pentru prima data la cumparaturi si mama lui a fost deranjata pentru ca unele concurente s-au aratat nemultumite de produsele primite.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: