Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 ianuarie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 ianuarie 2015Fumatul pune in pericol cuplurile. Cristiana si Marian poarta discutii intense despre viitorul lor, Maria incearca din rasputeri sa-i gaseasca fiului o sotie ca-n poveste, iar inima Anisoarei este sfasiata intre dragostea de mama si sentimentele pentru iubitul ei! La ce decizii vor ajunge concurentii? Ce deznodamant vor avea framantarile lor? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 ianuarie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Incotro se indreapta Cristiana si Marian? Vor avea parte de o iubire ca-n povesti sau relatia lor va esua? Cei doi au avut mai multe discutii legate de viitorul relatiei lor.

Nimic nu este prea greu daca vrei sa iti gasesti jumatatea! Nicolae se pregateste intens sa intampine noile concurente. Nu doar el ci si fetele se straduiesc sa arate impecabil cand vor intra baieti noi. Maria se plange ca fiul ei nu are noroc in dragoste. Aceasta este nemultumita pentru ca Nicolae nu are sustinerea celorlalti. Maria despre nominalizarile primite de fiu: „El nu a dat in grupul lui, dar de acum incolo il invat eu cum sa dea!” Catalin este de aceeasi parere: „Nicolae trebuie sa aplice regula <>.”

Sustinatorii despre Catalin: „El este baiatul mamei, este prea alintat si nu stie sa ofere respect!” Catalin: „Nu m-am comportat in competitie asa cum sunt eu cu adevarat!” Constantin, sustinator: „Nu a fost frumos gestul lui Elly de a-l lasa pe Cristian la poarta ei! Catalin si-a cerut eliminarea abia in momentul in care a simtit ca isi pierde sustinatorii!”

Cu toate ca mama l-a sfatuit sa se indeparteze de Carmen, Danut nu se poate dezlipi de langa cea care i-a fost iubita. Alina Plugaru a intrat in legatura telefonica. Alina Plugaru a confirmat cele publicate chiar pe blog, in articolul de aici.

Mamele nu inteleg dorinta arzatoare pe care o are Teodor de a ramane in casa, desi si-a gasit dragostea. Anisoara nu stie ce sa faca: sa ramana alaturi de fiul ei sau sa se intoarca la iubit, in Spania? Ionela sta cu ochii pe partenerul ei ca pe butelie! Privirile aruncate de el Cristinei Pana au pus-o in garda!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: