Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 ianuarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 ianuarie 2016Vulcanul reprosurilor erupe! De ce nu are Cosmin incredere in Oana? Istoria se repeta? Sub mizerie se ascund vechi nemultumiri? Se actioneaza ca in codru? Este Ciprian invidiat? Fidelitatea este pusa la indoiala? Aflati astazi, de la 11:15 si 14:00. Problema lipsei de curatenia a pornit un uragan de reprosuri! Un nou plic din partea Comisiei de Decizie a fost deschis! Pentru ca nu a purtat lavaliera in nenumarate randuri, Valentin trebuie sa spele mochetele din casa fetelor!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 ianuarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Un nou val de reprosuri a avut loc intre rivali. Solutii se cauta cu infrigurare, insa probleme din trecut ridica obstacole greu de inlaturat. Nici problema bugetului de cumparaturi nu si-a gasit o rezolvare. Desi Natasa i-a cerut lui Eduard sa nu se mai implice in problemele fetelor, el a continuat sa dea sfaturi!

Lavinia: „Am fost una din fetele care a fost pentru recuperarea banilor de la buget. Vom face o adunare la sfarsitul lunii. Singurul lucru pe care l-am gresit fata de Natasa a fost cand am zis ca are probleme hormonale, dar toata lumea avem aceste probleme.”

Natasa: „Lavinia incearca sa-i manipuleze pe toti!

La inceputul editiei cu numarul 5 Cosmin credea ca si-a gasit jumatatea, dar nu a putut rezista farmecelor Cassandrei. Apoi a pus ochii pe Oana, insa o admiratoare din afara casei avea sa-i tulbure gandurile. Pana la urma farmecele sustinatoarei care l-a placut nu l-a facut sa se indoiasca de sentimentele pe care le are fata de Oana.

Cosmin intentioneaza sa-i ofere Oanei inelul de logodna. Oana: „Mi-a spus ca are greu incredere in persoana iubita.” Cosmin: „Afara am fost inselat cu varul meu! De atunci am zis ca nu o sa mai am incredere in nicio femeie si intr-un fel o sa imi bat si eu joc de ele. Dupa mi-am dat seama ca trebuie sa dau sansa la o fata, sa am incredere in ea. La 14 ani am avut o relatie cu o fata de 25 de ani. Stiam ca ma inseala dar nu ii spuneam pentru ca imi era frica sa nu o pierd. Era casatorita si avea si copil.”

Tudor: „Doamna Virginica a incercat sa defileze cu orice actiune a fiului din concurs.”

Virginica: „Am simtit sa spun ca fiul meu a desfundat chiuvetele pentru ca mereu se spune despre fiul meu tot ceea ce e mai rau.”

Ciprian: „Valentin incearca sa ma provoace si sa aiba conflicte cu mine!”

Natasa o acuza pe Lavinia:

Cosmin afirma ca la varsta de 14 ani a avut o relatie cu o fata de 25 de ani:

Baietii se cearta pe tema curateniei:

Conflictul dintre Tudor si Ciprian aprinde furia mamelor:

Valentina si Aurel, probleme in cuplu:

Cum a reactionat Valentina in urma dezvaluirilor lui Aurel despre intalnirea fierbinte?

Valentin a fost sanctionat de staff. Va spala mochetele de unul singur:

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: