Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iulie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iulie 2015Astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00 urmariti o emisiune cu subiecte importante! Un conflict de amploare a rasunat in casa fetelor! Danut MPFM4 mai furios ca niciodata pe Carmen! Cum au petrecut Elly si Cristian o cina romantica in Bulgaria saptamana trecuta? Ce a avut de spus mama lui Danut despre despartirea dintre fiul sau si Carmen? Se fac planuri, se pun la cale strategii: razboiul crancen continua! Afla ce s-a discutat la Romexpo!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iulie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Nici la masa fetele nu au tihna. Si uite asa scanteia s-a aprins intre Simona si Ionela. Nicolae: „S-a vazut pe material ca Ionela are ceva cu Catalina!”

Carmen: „Pentru a fi alaturi de Danut am lasat totul de la mine! Daca n-ai iubire, n-ai nimic! Ma dor raceala si cuvintele lui!” Vazandu-si iubita ca o ajuta pe Catalina la bucatarie, Danut s-a simtit neglijat. Acesta nu a fost de acord ca iubita lui sa imparta mancarea cu alte persoane, dar nici sa ii ajute sa gateasca!

Saptamana trecuta, Danut a facut o declaratie neasteptata! Danut: „In viata nu merge doar cu iubirea, trebuie sa ai si alte lucruri!” Pune concurentul pe primul loc situatia financiara si abia apoi se gandeste la implinirea spirituala?

Dorina, mama lui Danut: „Carmen il trateaza pe fiul meu cu superioritate! Fiul meu a gresit cand a spus ca se poate casatori oricand, dar Carmen il cearta mereu!”

O suma infima de bani a provocat dispute! Lista de cumparaturi a creat un conflict aprig intre fete. Reprosurile au zburat ca sagetile printre ele!

Andrada acuza: Fetele care au mers la cumparaturi si-au cumparat alte produse de banii alocati pentru un produs pe care nu l-au gasit!

Cristiana catre Andrada: „Daca tu stii sa iti joci rolul, nu inseamna ca noi suntem prosti si nu ne dam seama de asta!”

Saptamana trecuta, o sustinatoare a urmat-o pe Elly pas cu pas la cumparaturi aratandu-se extrem de ingrijorata in ceea ce priveste rezolvarea unei probleme covarsitoare. Cristian: „Eu si Elly voiam sa ne casatorim in finala de cateva luni bune!”

Bianca, sustinatoare: „Elly si Cristian stiau ca vrem sa le cumparam locuinta de multa vreme!”

Mama lui Elly: „Fiica mea este penibila, se tine mereu dupa Cristian! Ea nu stie ca baiatul trebuie sa se tina dupa fata! Fiica mea este prostita de promisiunile sustinatorilor si ale lui Cristian!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: