Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iunie 2016Clipe decisive ii asteapta pe concurenti: cine si cum va intra in posesia unui premiu incredibil? 300 de zile au trecut de cand concurentii au inceput batalia pentru marele premiu al sezonului 5 MPFM. La finalul emisiunii de ieri competitorii au avut parte de un anunt surprinzator. Acestia au fost anuntati ca trebuie sa isi faca bagajul si sa vina cu el in casa fetelor. Ce impact a avut anuntul asupra lui Catalin? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Prezente seducatoare si-au facut aparitia in casa baietilor. Ce urme au lasat frumoasele fete in sufletele baietilor indiferent de statutul matrimonial? A reusit Valentin sa le alunge pe ispite sau doar s-a facut de ras in fata lor? Adriana: „Valentin ar fi putut pur si simplu sa ignore fetele.”

Baietii s-au distrat cum au stiut mai bine in compania vizitatoarelor, dar cum au reactionat fetele care au cuplu? Lavinia: „M-am stresat pe iubitul meu ca era stresat, nu stia cu ce sa se imbrace pentru gala, nu din cauza fetelor care au venit.”

Odata cu finalul sezonului 5 temerile competitorilor se adancesc. Denisa: „Mai bine plec acum decat sa plec in marea finala.”

Valentin: „Constantin, daca vrei sa arunci lucruri urate, asta este, asa esti tu!”

UPDATE: Constantin a fost votat in unanimitate de catre ceilalti concurenti pentru a lua suplimentul de bani din marele premiu, mai exact suma de 158 828 lei.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: