Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 martie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 martie 2014Conflictele iau amploare in Casa MPFM!Ce declaratie de dragoste i-a facut Grigore iubitei lui cu ocazia implinirii a sase luni de relatie? Cum au petrecut cei din casa ziua de miercuri? Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Oana si Laur si care a fost sursa disputelor dintre cei doi, dar si pe cine au intalnit concurentii la cumparaturi, astazi, de la ora 12:00! Concurentii vor avea parte de vizita unor invitati-surpriza!Cine sunt cei care vor pasi pragul casei si ce au acestia de spus, dar si ce conflicte s-au iscat intre unii concurenti si care a fost sursa acestor dispute, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 martie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: La finalul saptamanii trecute Oana a afirmat ca Laur i-ar fi propus sa il paraseasca pe Viorel si sa se cupleze cu el. Acesta a dorit sa isi justifice cele spuse cu argumente solide si dupa ce Aurelian a spus la randul sau ca are dubii in privinta sinceritatii sale. Din acest motiv s-a generat un amplu conflict intre fata si Laur. Laura a vrut sa faca putina ordine la mame in camera, dar Alin nu a fost de acord. S-au contrazis insa a fost in zadar. Totusi, pana sa iasa, baiatul a dorit sa ii fure un sarut Laurei, dar pana la urma s-a ales cu un papuc!

Oana si Laura au avut mai multe discutii cu privire la preferintele lor culinare. Intre cele doua fete a lipsit putin ca sa nu izbucneasca un conflict din cauza parerilor diferite.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: