Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 martie 2016Evenimente tulburatoare au avut loc noaptea trecuta in casa MPFM 5! Nervii concurentilor au fost intinsi la maxim! Ce intamplari au avut loc? Deciziile strategice au lasat urme adanci, iar neintelegerile intre competitori au aparut! Ce discutii au avut loc dupa Finala Saptamanii trecute care s-a desfasurat sub semnul dezbaterilor intense si a deciziilor strategice. Discordie intre iubiti la ceas de seara? Ce calcule s-au facut pentru eliminarea adversarilor? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: O duminica aparent linistita a fost tulburata de clipe tulburatoare. Medicii de pe ambulanta au venit de indata pentru a vedea ce se intampla cu Nicoleta. Dupa ce concurenta si-a revenit, a avut o discutie in contradictoriu cu Marius.

Nicoleta i-a reprosat lui Marius ca, in loc sa ii fie alaturi, a preferat sa stea departe de ea! Nicoleta: „Marius nu m-a intrebat daca am nevoie de ceva, a preferat sa stea in bucatarie!”

Denisa: „De cand am venit aici, doamna Luiza are ceva cu mine. Mi se pare ca ma urmareste ce fac la bucatarie, daca spal vasele sau nu! Mereu sta cu ochii pe mine! Tatiana m-a amenintat ca ma loveste cand am intrebat-o daca mi-a scapat placa de par pe jos!” Luiza: „Denisa sta mereu prin preajma baietilor ce au iubite!”

Tatiana: „Denisa nu va avea niciodata ce are Alexandra. Cum pleaca Alexandra de langa Florin, Denisa vine imediat alaturi de el!”

Valentin, despre scopul testului: „Am vrut sa aflu cat de importante au fost pentru Adriana clipele noastre speciale!”

Cristina, fosta concurenta, a tinut sa isi ceara scuze de la Tudor pentru cele intamplate intre ei cu cateva zile inainte ca ea sa paraseasca show-ul. Concurenta a trimis mai multe poze in care era alaturi de Tudor. Pentru Vladut, Cristina a avut de transmis urmatorul mesaj: „Te pup si te astept afara. Vreau sa astepti nominalizarile. Ai incredere in mine!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: