Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 noiembrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 noiembrie 2014Fetele, prea ocupate cu somnul de frumusete pentru a le tine companie baietilor? Baietii au decis sa le pedepseasca pe fetele somnoroase. Cum au incercat ei sa le trezeasca pe fete, ce farse le-au facut vom afla incepand cu ora 11-50. Anumite fete le-au facut farse memelor. Care dintre glume le-a suparat pe acestea si ce vor avea de spus sustinatorii despre glumele facute? Aflati astazi incepand cu ora 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 noiembrie 2014, de la ora 11:50 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Suparati ca nu au fost intampinati cum se cuvine, baietii le-au pedepsit pe fete jucandu-le farse. Se folosesc fetele de pretextul somnului de frumusete pentru a-i tine la distanta pe baietii nedoriti?

Nicolae: „Danut o place pe Carmen, dar nu vrea sa recunoasca!” Este Carmen planul de rezerva al lui Danut in cazul in care nu va forma un cuplu cu o alta fata? Carmen: „In acest moment il vad pe Danut ca pe un simplu amic, nu imi mai doresc nimic cu el!” Este Carmen planul de rezerva al lui Danut in cazul in care nu va forma un cuplu cu o alta fata? Carmen: „In acest moment il vad pe Danut ca pe un simplu amic, nu imi mai doresc nimic cu el!” Roxana: „Nu am avut niciodata intentia de a o nominaliza pe Carmen!” Se simte Catalin tradat de neutralitatea adoptata de Danut in fata criticilor primite din partea sustinatorilor?

Noaptea, sfetnic bun pentru sotii de tot felul. Ionela le-a jucat mamelor o farsa controversata. Ionela: „Eu sunt autoarea farsei! Nu am vrut sa recunosc pentru ca voiam sa vad pana unde se ajuge!” A fost deplasata farsa jucata sau mamele nu stiu sa guste o gluma bine facuta? Ionela, criticata pentru temperamentul vulcanic si atitudinea afisata fata de ceilalti. In urma criticilor primite de Ionela din partea sustinatorilor, Oana a intervenit telefonic pentru a sari in apararea surorii ei.

In Gala Mireasa Pentru Fiul Meu de maine, 29 noiembrie 2014, vor fi prezenti fosti concurenti, atat din sezonul 3 cat si din sezoanele precedente.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: