Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 septembrie 2015Drumul concurentilor pe calea iubirii continua, dar nu toti pasesc in unison! Gelozia isi arata hidosul chip, iar dorintele amorezilor se schimba de la o clipa la alta! Cum a incercat Alexandru sa o cucereasca pe Emilia? Nici nu s-au format bine cuplurile ca se lasa cu despartiri! Fetele nu au uitat afirmatiile lui Emanuel! Cum au reactionat ele dupa ce au aflat cum le-a perceput? Razboi pentru iubire! Descoperiti cele mai picante detalii din competitie, astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 septembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Alexandru: „Nu ma las, o astept pe Emilia atat cat este nevoie! O vreau pe Emilia!” Inarmat cu sfaturi de la fete, Alexandru a trecut la actiune, dar Emilia nu vrea sa se grabeasca.

Luiza: „Tudor este mult prea agitat! Ar trebui sa discute cu toate fetele! I-am spus ca este egoist si se gandeste doar la el! Ne-am acuzat unul pe celalalt de egoism. Mi se pare ca se comporta ca si cum este presat sa faca un cuplu.”

Dezamagirea i-a cuprins sufletul Oanei. I-a tradat Ciprian increderea? Oana: „Nu pot forma un cuplu cu Ciprian fara sa am sentimente!” Nu doar acesta a fost singurul inceput care nu a dus spre formarea unui cuplu. Refuzat de Cristina, Stefan a dat cartile pe fata. Robert: „Am surprins-o pe Cristina privindu-ma insistent!

Emanuel a facut o serie de afirmatii greu de digerat. In urma declaratiilor halucinante facute la adresa fetelor, concurentul a patruns in „barlogul leoaicelor”. Ana-Maria: „Emanuel a fost provocat de baieti sa catalogheze fetele in acel mod neplacut!”

Chiar daca Marius a fost eliminat, Mihaela nu duce lipsa de pretendenti. Constantin isi joaca sansa cu incredere. Emanuel: „Mi-am dorit ca Mihaela sa imi acorde mai multa atentie, dar ea a refuzat! Este un baiat care este mai caricatura decat Valentin! Tudor este acela!”

De ce a renuntat Tudor la Adriana? Sunt actiunile lui dictate de propriile ganduri sau de dorintele mamei?

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: