Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 aprilie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 aprilie 2015Descoperiti cele mai recente evenimente petrecute in Casa MPFM 4! Ironii cu subinteles intre doi indragostiti! Fosti iubiti isi platesc polite, gelozia cuprinde inimile indragostitilor, iar tachinarile dau nastere unor furtuni aprige intre concurenti! Noi dezvaluiri incredibile despre fosta iubita a lui Petru! Aflati mai multe, astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 aprilie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Conflictul din emisiunea de ieri a incins spiritele. Comentariile au curs continuu pe acest subiect, iar Laurica a fost partasa.

Andrada si Radu nu rateaza niciun moment pentru a se tachina! Sunt tachinarile dintre cei doi o expresie a iubirii lor sau o noua furtuna ameninta sa se dezlantuie intre ei?

Petru si-a povestit trecutul controversat si a recunoscut ca si-a lovit fostele iubite! Episoadele dure povestite de concurent in care si-a lovit iubitele au fost comentate de concurenti. Petru: „Nu mai am incredere in nimeni! Nu am nevoie de prieteni! Sunt multe fete destepte care nu vor sa isi arate inteligenta, dar Andrada ma jigneste pe mine prin felul in care vorbeste. Ea vede lucrurile gresit!” Andrada: „Cand Radu a avut nevoie de Petru, acesta nu i-a fost alaturi!”

Sora lui Petru: „Nu pot sa vad cum fratele meu arunca toata mocirla pe mama, cand ei sunt cei care nu ne-au accptetat!” Povestea Anei si a lui Petru a iesit in evidenta inca de cand au pasit pragul competitiei. Aparitia lui Gabi a bulversat relatia lui Petru si Ana. Cei trei au format un triunghi amoros care a creat conflicte aprige. Dupa ce a iesit din competitie, Ana si-a descoperit sentimentel care le are pentru Petru MPFM si a decis sa lupte pentru ele. Recunoscandu-si greselile Ana nu se lasa batuta si isi doreste din rasputeri sa-si indeplineasca visul de iubire alaturi de Petru.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: