Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 decembrie 2015In a 115-a zi de competitie, sentimentele indragostitilor au fost puse la grea incercare, insa dulceata iubirii a fost data repede la o parte cand a venit vremea impartirii produselor. Pe la cinci, profitand de linistea din casa baietilor, Ciprian si-a spus ofurile in fata camerei video. Urmariti emisiunea de azi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! De ce nu mai are loc Lavinia de burta iubitului? Cine profita de haosul de la impartirea cumparaturilor pentru a-si insusi produse ce nu-i apartin? Ce soapte de iubire aprind flacara dragostei in inimile amorezilor?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 decembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Impartirea cumparaturilor s-a transformat intr-un aprins duel intre rivale! Lavinia catre Emilia: „Esti falsa, egoista si mincinoasa! Cersesti cadouri! Sentimentele lui Nicolae pentru tine sunt sincere, dar tu te folosesti de el!” Emilia: „Lavinia, nu ma provoca, poate spun ce s-a intamplat la Bran! Esti plictisita de Eduard, de aceea ne urmaresti pe mine si pe Nicolae! Cand ai venit de la Bran te-ai laudat in casa ca vei fi sustinuta de cei care l-au sustinut pe Emanuel!”

Odinioara, Crina si Lavinia se declarau prietene de nedespartit. Insa, evenimente recente au ilustrat o schimbare radicala a relatiilor dintre cele doua concurente. De la o simpla degustare au ajuns sa-si spuna cuvinte grele!

Burta lui Eduard motiv de suparare pentru Lavinia. Concurenta i-a cerut logodnicului sa dea burta jos: „Stiu ca se chinuie foarte mult, nu mananca exagerat, face si sport, dar nu inteleg de ce nu mai scade.

Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine, iar fetele depun eforturi serioase pentru a fi cat mai fermecatoare. Disparitia unor produse cosmetice a pus pe jar fetele.

Desi nu prea au avut noroc in dragoste, Loredana si Tudor nu dispera. La ceas de seara cei doi au avut o discutie despre cei care vor intra in februarie. Tudor: „Nu am pe cineva in mod special, Loredana stie ce fel de temperament si comportament imi place, stie ca imi place comportamentul ei si ca la temperament suntem la fel. Mie imi trebuie tot asa, o zapacita.”

In emisiunea de dimineata, Emilia si Lavinia s-au duelat fara mila! Motivul a fost impartirea unei pungi de ciuperci de doar zece lei. Emilia considera ca Lavinia are un aer de superioritate fata de Crina.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: