Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 ianuarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 ianuarie 2014



In timp ce unii isi sarbatoresc iubirea, altii intampina probleme in cuplu. Relatia dintre Maria si nepotul ei este tensionata. Ce are acesta sa-i reproseze bunicii lui? Descoperiti ce reprosuri au avut sa isi faca unii concurenti, ce conflicte au mai aparut in casa si ce planuri de viitor ii asteapta pe Raymond si Constantina, astazi, de la ora 12:00! Scandalurile se intetesc in Casa MPFM! Aflati ce discutii aprinse s-au iscat intre concurenti, care a fost sursa acestor conflicte, dar si cum isi doresc concurentii sa fie noii competitori, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 ianuarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Desi Laurentiu s-a impacat cu iubita lui, relatia intre ei si bunica a ramas tensionata. Maria i-a reprosat nepotului ei ca nu este alaturi de ea in momentele grele prin care trece. Acesta a explicat din nou in emisiune ca nu poate fi de acord cu comportamentul bunicii sale si nu isi doreste sa redeschida de fiecare data conflictul cu Traian si Andrei.
Sambata, Corina si iubitul ei au sarbatorit implinirea a trei luni de relatie. Laurentiu a simtit ca prin scrisoarea trimisa, prietenele partenerei lui au intentionat ca ei sa se desparta.

La intrebarea lansata de Mirela, in emisiunea de ieri: „Cine credeti ca are dreptate in conflictul dintre cele doua mame?„, telespectatorii au raspuns: 50,1% Iulianasi 49,9% Maria.
S-au reluat iar discutiile referitoare la scrisoarea primita de Marianita de la prietenele ei. Intre Oana si Mariana au fost discutii aprinse pe tema cumparaturilor.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: