Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 ianuarie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 ianuarie 2015Pana la Finala Saptamanii de sambata 31 ianuarie 2015, cand vom afla daca Madalina si / sau Catalin si mama lui vor parasi sau vor ramane in competitie au ramas multe subiecte de discutat! Florin a pasit pragul Casei, iar concurentii traiesc povesti de dragoste precum Romeo si Julieta! Avem iubiri furtunoase, sentimente neimpartasite si tensiuni intre concurenti ce ating cote maxime! Aflati mai multe, astazi, de la ora 12:00 si 14:00, alaturi de Andreea Mantea!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 ianuarie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Florin a intrat in casa de ieri, si o sa stea pana vineri. El a venit cu dorinta de a deveni concurent. Va demonstra el ca merita acest statut? Interventia tatalui lui Elly a tulburat relatia pe care fiica lui o are cu Cristian. Ce va alege concurenta: stabilitatea financiara oferita de parintele ei sau dragoste pentru Cristian? Este Cristian nesigur de sentimentele impartasite de iubitalui? Se teme ca opozitia tatalui socru va pune capat povestii lor de dragoste si aceea nu doreste sa faca nunta la finalul competitiei? Carmen este indecisa: nu doreste sa-i provoace suferinta lui Danut, dar nici nu mai vrea o relatie cu el!

Zidul ridicat de Carmen este asaltat cu inversunare de Danut! Va reusi el sa infranga opozitia ei? Carmen, categorica: „Danut, nu-mi place comportamentul tau si nu voi mai fi niciodata cu tine!”

Moment emotionant pentru Elly si Cristian. Cei doi indragostiti aniverseaza logodna! Baietii au mai multe temeri in privinta noilor concurente! Razvan si George, fosti concurenti in sezonul 2, au dorit sa le transmita cateva sfaturi actualilor. Cei doi au adus vestea ca Lorena si George s-au despartit. George a tinut sa le aduca fetelor si cateva cadouri. La inceput Carmen a ezitat sa vina in platou alaturi de fostul concurent. S-a temut de reactia fostului iubit? Danut: „De acum incolo o voi lasa pe Carmen in pace, sa-si traiasca linistita viata!” Carmen: „Mi se pare ca Danut dramatizeaza prea mult pentru o relatie ce a durat doar trei saptamani!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: