Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iulie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iulie 2015Urmariti subiecte importante in emisiunea de dimineata de la ora 11:15 si cea de dupa-amiaza incepand cu ora 14:00! Ce conflict a intervenit intre Andrada si Cristi MPFM4? Formeaza cei doi un cuplu de complezenta? Care au fost reactiile dupa plecarea Catalinei? Ce s-a intamplat intre Carmen si Danut si cum au petrecut Elly si Cristian in Bulgaria? O relatie complicata! Se fac noi aliante? O despartire inexplicabila! Lacrimi de tristete si suspine de bucurie dupa eliminarea Catalinei!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iulie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Andrada si Cristi au avut divergente dar de aceasta data in bucatarie. Concurentul a incercat sa ii ofere lectii de gastronomie iubitei lui. Criticile au adus-o in pragul disperarii! Andrada: „Usor, usor incepe sa mi se ia de tot ce face Cristi!” Cristi: „Pana acum am fost iubitul Andradei, dar de astazi s-a terminat totul!”

Catalina a fost eliminata! Reactiile au aparut imediat din partea concurentilor. Reactia pe care a avut Nicolae la eliminarea Catalinei MPFM4 a fost considerata exagerata de catre ceilalti competitori. Danut nu crede in sinceritatea lacrimilor lui Nicu MPFM4: „Sunt lacrimi de televizor, sa se mai creeze un pic de dramatism!”

Nicolae: „Daca sustinatorii i-ar da o masina, Danut ar parasi competitia in acest moment! Nu a placut-o niciodata pe Carmen! Nu a venit aici pentru un cuplu, ci pentru imagine si beneficii materiale!” Danut MPMF4: „La cat este de disperat, Nicolae place orice femeie!”

Maria: „Danut a jucat teatru cu Carmen! Scopul lui a fost sa ajunga pana aici, sa castige si el ceva!”

Catalina catre Danut: „Eu si Nicolae ne iubim, nu ca tine, care nu simti nimic pentru Carmen!” Carmen: „Danut si-a jucat rolul foarte bine, s-a depasit pe sine insusi!

Plecarea iubitei lui l-a facut pe Nicolae sa vorbeasca cu mama lui despre competitie. Maria si-a sfatuit fiul: „Fii mai lingusitor, ca daca nu esti, nu traiesti! Cu sinceritatea nu rezolvi nimic!”

Marea Finala se apropie si competitia devine din ce in ce mai acerba. Nominalizari sunt un subiect greu pentru competitori. Maria: „Am nominalizat-o pe Ionela pentru ca si ea a votat-o pe Catalina!” Andrada s-a simtit tradata de incercarile singurei mame din concurs de a o pastra pe nora ei cu orice pret in competitie! Simona: „Doamna Maria a spus sa ne pretejam noi, cei vechi, intre noi, sa luam fiecare cate ceva!

Dupa conflictul de amploare al fetelor din cauza cumparaturilor, reactiile au curs ca pe banda rulanta. Baietii au facut presupuneri legate de cearta care a avut loc in casa fetelor. Ba chiar mai mult cativa au fost indignati de reactiile pe care le au fetele cand vine vorba de cumparaturi.

Teodor: „Andrada este una dintre cele mai bune jucatoare din aceasta casa!”

Maria: „Daca Andrada era cea mai buna prietena a Catalinei, accepta ca aceasta sa revina in concurs!”

Cristi a facut dezvaluiri: „Am vorbit la piscina ca atunci cand Catalina este nominalizata, sa se ceara si Nicolae afara, iar doamna Maria a fost de acord!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: