Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iunie 2015La inceput de saptamanaveti fi martorii unor subiecte senzationale! Catalina si Nicolae au trecut prin clipe cumplite! De ce a cedat Nicolae si cand ar fi avut de gand sa o ceara de sotie pe iubita lui? Cosmarul s-a dezlantuit intre indragostiti. Un mesaj misterios a pus-o pe ganduri pe Carmen. Despre ce este vorba? Gelozia s-a infiripat in inima concurentei! Senzatiile au fost la inaltime! Unde s-au distrat concurentii MPFM 4? Descoperiti astazi, incepand cu 12:00 si 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iunie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Atat aseara pe AntenaPlay cat si inainte de prima parte a emisiunii de astazi, Angela si Catalina MPFM4 au avut o disputa aprinsa.

Trecutul Catalinei nu-i da pace. Povestile ei i-au cauzat probleme in relatia cu Nicolae. Desi i-a cerut sa nu mai discute despre Nelutu, concurenta nu l-a ascultat. Cei doi au avut un conflict de amploare chiar inainte ca Nicolae sa sara gardul. Catalina de iubitul ei: „Vorbeste cu mama lui cand ar trebui sa discute cu minte!”

Cristi a incercat sa o sarute pe Andrada imediat dupa finala saptamanii trecute. Andrada, cu gandul la Cristi a vrut sa-i faca o surpriza, dar s-a razgandit repede. Sarutul magic s-a produs. Nostalgica, Andrada si-a amintit momentele petrecute cu Radu. Cristi MPFM4: „Pe 16 iunie eu si Andrada ne-am sarutat pentru prima data!” Asadar, Andrada si Cristi MPFM 4 formeaza cel mai nou cuplu!

Florinela, sora lui Cristi a intervenit telefonic: „Il cunosc foarte mult pe fratele meu si pot sa spun ca este indragostit! Sa ia fata de mana si sa o pupe! Mie mi-a placut de Andrada de la inceput! As ruga-o pe doamna Maria sa isi vada de fiul ei! Din cuza clasamentului incearca sa o apropie pe Andrada de Radu!”

Castigatorii unei iesiri in parc au pornit la drum cu gandul de a se distra. Senzatiile tari au fost la inaltime. Distractia a fost pe cinste. Iesirea in parcul de distractii a creat numeroase comentarii, dar dupa distractie au venit si criticile.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: